hvorfor handle med cfd

Lektion 2 – Hvorfor handle med CFD?

CFD har fået så meget hype i de seneste år, så spørgsmålet “Hvorfor CFD?” er helt gyldigt spørgsmål. Sammenlignet med traditionel aktiehandel har CFD’er nogle fantastiske fordele, at hver aktiekøber bør se alvorligt ud.

Hovedårsagerne til at have CFD’er er

  • Indflydelse
  • Lav provisioner
  • Resultatet af faldende markeder
  • Perfekt porteføljebeskyttelse
  • Adgang til udbytte

Lad os se på hver af disse fordele.

Trading CFD giver dig adgang til større løftestangseffekt

Hovedårsagen til, at børshandlende ønsker at flytte til CFD er at få deres penge til at arbejde meget hårdere for dem ved hjælp af gearing. Hvis du har en konto på $ 100.000, kan du kun få adgang til op til $ 100.000 aktier i en traditionel konto, der kan være en begrænsende faktor, når du forsøger at diversificere din portefølje.

Med $ 100.000 på din aktiehandelskonto kan du vælge at handle to aktier på SEK 5,00 hver for eksempel og SEK 50.000 aktier i Handelsbanken og SEK 50.000 i SEB for i alt SEK 100.000 i stillinger. Med den håndtag, som CFD giver dig adgang, kan den samme $ 100.000 bruges til at få eksponering til meget mere end det beløb. For eksempel kan du handle op til $ 300.000 i total position.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

I stedet for kun at købe to CFD’er på $ 50.000, kan du nu købe 6 positioner på $ 50.000 hver. Dette giver dig mulighed for at drage fordel af en 300.000 kr. Portefølje, selvom du kun har 100.000 kr i din CFD-handelskonto.

100.000 kr. Kontanttransaktioner med op til 300.000 kr. I stillinger = 3 * løftestangseffekt.

 

Du styrer gearingseffekten i din konto

De mest almindelige aktiehandlere er ikke opmærksomme på, at brugen af ​​gearing i CFD-handelsregnskaber er en af ​​de mest misforståede men stadig den vigtigste del af den langsigtede CFD-handelssucces.

Her er nogle retningslinjer, når du bruger CFD-håndtag:

Når du starter, er det vigtigt at bruge så lidt håndtag som muligt. Dit mål på enhver handel er “Kapitalbevarelse”.

At holde dine CFD-handelsomkostninger lavt

En anden stor fordel ved handel med CFD er den lave omkostning ved handel. Det eneste fælles emne for alle handlende er de faste omkostninger og gebyrer til mæglere. Da dette er en fast pris, er det vigtigt at vælge en CFD-mægler med konkurrencedygtige gebyrer.

De fleste CFD-mæglere i Sverige har provisioner fra $ 100 eller 0,1%. Det betyder, at hvis du gjorde en CFD-handel med en samlet position på SEK 70.000, ville mæglerens gebyr være mindst $ 100.

Hvis CFD-handel på et andet tidspunkt åbnet i alt 120.000 SEK, vil dit gebyr til mægleren være 120.000 SEK * 0,1% eller 120 DKK.

Hvis denne stilling steg til 130.000 SEK, og du lukkede det, ville provisionen være 130 kroner for at sælge stillingen. Dette giver en “rundrejse” på 250 kroner. Mange af Sveriges førende aktiehandelsselskaber som Avanza eller Nordnet har provisioner fra 199 til 299 SEK plus moms og skat.

 

Mulighed for at drage fordel af faldende markeder – Kortsalg

En af de største fordele ved CFD er evnen til at generere overskud, når markedet falder. Alt for mange er det et helt nyt koncept, der kan tage tid at forstå. Når du forstår, hvor nemt kortsalg er, vil du ikke finde nogen bedre måde at drage fordel af markeder med lavere trends end CFD.

Den 1. november 2007 fik OMX-indekset over 6800 point. Fra denne top faldt indekset til et niveau på omkring 5040 den 17. marts 2008. Det repræsenterer et tab på mere end 25%. I betragtning af de fonde, der i stor udstrækning er investeret i OMX-aktier, tror du det kan være værd at vide mere om kortsalg?

 

100 milliarder dollars tørret ud af markedet om 1 dag

Den 22. januar 2008 faldt det svenske marked med 400 point eller lidt over 7% og tabte en massiv 100 mia. I markedsværdi. Det var på 1 dag. Kortsalg giver CFD-forhandlere mulighed for at udnytte de nedadgående trendmarkeder og beskytte deres nuværende kapitalandele gennem effektive sikringsstrategier.
& Nbsp;

Short selling i et nøddeskal

Kort sælgelse betyder i princippet, at en CFD til en højere pris (siger $ 100) håber at købe den tilbage til en billigere pris (sige $ 90). Husk, med CFD er vores fortjeneste eller tab simpelthen forskellen mellem, hvor vi købte og solgte.

Derfor sendte vi en CFD til $ 100 og købte den tilbage til $ 90, hvilket gav en fortjeneste på $ 10 pr. CFD. Hvis vi havde 1.000 CFD-stillinger, ville vi have vundet $ 10.000 eller $ 10.000 i overskud (eksklusive handelsomkostninger).

Vi håber, at vores artikel om CFD har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *