tidsrammer cfd

Tider for CFD Trading – Et vigtigt koncept

Tidsrammer for CFD‐handel er en vigtig overvejelse, fordi indgang og udgang‐punkt i en handel udgør det meste af rentabiliteten. Læs mine tips her.

Tidsrammer for CFD‐handel

Det er svært at holde sig til en tidsplan. Nogle forhandlere anvender 15 minutters diagram eller “slutningen a​​dagenen” strategier, men i sandhed serverer en blanding af teknikker generelt bedre. For eksempel kan en scalper gøre 200 handler om dagen, mens en swing erhvervsdrivende kun kan gøre 12 handler om året.

Andre handlende er CFD‐indehavere på lang sigt, men i al sandhed, er de ikke rigtige handlende, men investorerne. “Køb og hold” strategi er vedtaget af de fleste af disse investorer (undertiden kaldet “købe og håber” af CFD handlende). Det er interessant, at to af de største langsigtede investorer var WD Gann der sagde, at “der er flere penge i det lange løb”, og Warren Buffet, der anbefaler ikke at købe en aktie, hvis du er bekymret for sit kursfald på 50%.

Den optimale tidsramme er et personligt valg, og hvad der virker for nogle kan være et forkert valg for en anden investor. Ikke en eneste gang ramme er rigtig eller forkert. Bare følger hvad der virker for dig.

Min forståelse af mellemlang sigt‐handel‐lastrummene en position fra et par dage til et par uger. Igen, vil jeg koncentrere mig om at undervise min egen måde at handle på. Ingen tvivl om der er mange forskellige måder, at de handlende kan og vil blive brugt til at købe disse typer af lagre.

Lad mig sige det klart og tydeligt – du kan ikke opnå noget selv tæt på 30% årlige langsigtede afkast ved at investere i store cap aktier. Selvfølgelig kan du vinde markedet på lang sigt på denne måde (og så gøre det for at slå den med kun et par procentpoint hvert år ville være ekstraordinære), men du vil ikke nå op på 30% årligt. Jeg tror, ​​din bedste chance er at gå kort i dette tilfælde.

Hvorfor er det sådant? Først og fremmest har små hætter på grund af deres størrelse større potentiale end store hætter. Men jeg er nødt til at advare dig, de har også flere ulemper end potentiale, og derfor er en streng stopreguleringsregel afgørende her.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

For det andet, fordi de store aktører (fondschefs mv.) Ofte er begrænset til bare at se på store og mellemstore virksomheder, kan du bruge prisfastsættelse med små hovedstæder.

Forstå mig ikke forkert selv. Jeg har haft succes med mine store cap aktier, primært på grund af udbytte og frankering‐kreditter de bringer, men det er et område, jeg vil diskutere på mine langsigtede handelssider.

Så hvilken handelsplan bruger jeg til denne form for handel?

Først og fremmest må jeg påpege, at ligesom enhver form for handel er her en solid pengehåndteringsplan kombineret med risikostyring et must sammen med tidsrammer for CFD-handel. Næg aldrig det.

På det stadium, hvor markedet vil omfatte alle de små hætter, giver dig mange valg med nogle gode vindere, men også mange butikker, hvor du sidder fast. Dit marked er meget volatilt, du skal være selektiv når du investerer. Se på din risiko og penge ledelse.

Tag ikke disse eksempler som økonomisk rådgivning, jeg er ikke en finansiel rådgiver. Du skal lave din egen forskning.

Min plan er som følger:

Jeg foretager en daglig ændring af alle ASX-aktier med følgende kriterier. EMA 20 og EMA 150 bullish kryds over og volumen‐højde over 2 gange 50 dagers volumen EMA. Dette er de eneste scanningskriterier, jeg bruger.

Jeg planlægger at købe hver position den næste dag, hvis der er mindst 1 kryds over slutkursen på aftenen. Hvis aktieselskabet vender tilbage fra sidste nats lukkekurs, jeg ser til lukkekursen den næste dag og markere den igen som et køb næste dag med en gravering af sidste nats lukkekurs.

Jeg købes på hvert signal, indtil min portefølje er fyldt, med andre ord, indtil jeg er fuldt investeret. Som jeg sagde ovenfor, er det vigtigt at beskæftige sig med lyd penge, men jeg tror ikke, det er klogt at åbne en position med mindre end 25 000 SEK, da mæglere vil spise op overskuddet.

Men husk på dette vigtige punkt: Indsæt dit stoptab i overensstemmelse med din egen risikotolerancebaserede CFD-handelstid!

Vi håber, at vores artikel om tidsrammer for CFD‐handel har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *