cfd trading danmark

CFD trading danmark – Hvordan den slags handel er blevet populær

Hvorfor bliver CFD trading danmark mere og mere populær? Flere og flere danskere opdager CFD-handel som et middel til at få adgang til verdens finansielle markeder væk fra traditionelle investeringsinstrumenter, såsom køb af aktier via banker og psykisk aktivering.

Med udenlandske CFD-mæglere, der etablerer en lokal tilstedeværelse i Danmark, er antallet af CFD-forhandlere og deres kendskab til CFD-handel et lignende, handelsvolumenet forventes at have en tredobbeltcifret vækst i løbet af 2018 og 2019.

CFD eller kontrakter for Forskel har længe været til rådighed for andre europæiske og asiatiske investorer som metode til at spekulere på prisbevægelser af forskellige aktiver, der spænder fra lagre og råvarer til valuta og indeks uden faktisk at købe det underliggende aktiv. I stedet indgår erhvervsdrivende en kontrakt med CFD-udbyderen om at købe eller sælge et bestemt CFD-derivat, der er bundet til et underliggende aktiv.

Traders vil tjene penge, hvis markedet bevæger sig i den retning, at erhvervsdrivende har handlet en købsordre vil generere en fortjeneste, hvis aktivets pris går op og en salgsordre vil give overskud, hvis priserne falder.

Hvad driver CFD’s voksende popularitet i Danmark? Efter at have interviewet flere danske CFD-forhandlere, opstår flere nøglefaktorer for, hvorfor de engagerer sig i denne type spekulative:

Adgang til alle verdensmarkeder

Når man taler til danske CFD-forhandlere, er en af ​​de mest almindelige årsager til CFD-handel‐adgang til næsten alle finansmarkeder i verden fra en handelskonto. Fra CFD-handelskonto åbner de så mange stillinger, de ønsker på internationale aktier, valutaer, råvarer som olie, guld og sølv, kryptokurver som Bitcoin og alt derimellem.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere:

Capital.com – Handelsplatform på dansk, bredt udvalg, ai-algoritme, der hjælper dig med handel – start handel på 5 minutter – – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Bundet i dette er den relative lethed ved at åbne en handelskonto i forhold til over typer af investeringsregnskaber; de fleste handlende har åbnet og verificeret deres konto i 5-10 minutter.

Brug af gearing i handel

En anden vigtige årsag til, at danske forhandlere favoriserer CFD, er muligheden for at bruge løftestang ved handel.. Dansk-baserede CFD-mæglere som Markets.com tilbyder forhandlere at bruge deres gearing op 30 gange den kapital, som den erhvervsdrivende har deponeret (endnu mere hvis man anses for en professionel erhvervsdrivende) for at øge positionsstørrelserne uden at skulle bruge deres egen kapital og kun handel med en lille margen.

Brug af gearing bliver vigtig, når der handles med aktiver med små prisbevægelser; Hvis en erhvervsdrivende åbner en købskurs for DKK / USD og bruger sin egen kapital på 1000 DKK for handelen, vil gearingen øge handelsstørrelsen på op til 40.000 DKK. Hvis DKK / USD-kursen går op på en hoppe på 0,003 USD, ville den erhvervsdrivende have opnået en fortjeneste på 1.200 USD. Udnyttelse forstærker også taber, så erhvervsdrivende har tendens til at ønske at bruge gearing med forsigtighed.

Evnen til at gå kort

En anden vigtige årsag til, at danske erhvervsdrivende foretrækker CFD’s over fysisk aktivhandel er evnen til at “gå kort”, hvilket betyder at du kan tjene rentable handler, selvom prisen på aktivet går ned. Ved at placere en salgsordre for CFD knyttet til et aktiv, for eksempel olie, giver du stort set en fortjeneste, hvis prisen på olien falder. På bagsiden, hvis prisen på olie går op, taber du. Evnen til at gå kort er kun tilgængelige på afledte produkter som CFD’er, da det umuligt er muligt at tjene penge på fysisk aktiv, hvis prisen på det går ned og det er vigtigt at forstå for CFD trading Danmark.

Lav adgangsbarriere for CFD trading Danmark

Mange traditionelle investeringskonti kræver et stort kapitalindskud foran for at få adgang til handel. De fleste CFD-mæglere, herunder Markets.com, kræver kun 650 DKK i depositum for at komme i gang med CFD trading danmark og få adgang til både danske og udenlandske aktier og andre varer. Da du kan bruge dit danske bankkort til at finansiere din konto, tager denne proces normalt kun et par minutter.

Mæglere etablerer lokal tilstedeværelse i Danmark

Da CFD-mæglere fra udlandet begyndte at bemærke, at flere og flere danskere havde interesse i at handle med CFDs, valgte nogle mæglere at åbne landskontorer i København for at imødekomme den øgede efterspørgsel efter handelsproduktet. Dette medførte, at lokal dansk støtte blev tilgængelig, og nogle tilmeldings-, registrerings- og betalingsfunktioner blev tilpasset til danske kunder på en bedre måde.

Specifikke CFD og Forex‐trading skoler

kontrakt vilje og appetit til CFD-handel kunne findes blandt danske investorer, blev manglen på viden og uddannelse snart blevet tydelig og blev grunden til, at mange iværksættere og lærere startede specifikke klasseværelsesbaserede træningssessioner i danske byer som København, Roskilde og Aarhus, ofte i samarbejde med en stor CFD-mægler.

At have klasseværelse‐erfaring og adgang til handelseksperter voksede yderligere engagementet i CFD trading Danmark og trænede et nyt sæt talentfulde forhandlere, der gik på vej til at åbne konti og starte handel.

Vi håber, at vores artikel om CFD trading danmark har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Handelsplatform på dansk, bredt udvalg, ai-algoritme, der hjælper dig med handel – start handel på 5 minutter  – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *