hvad er cfd

Hvad er CFD? – Vi forklarer begrebet og giver CFD-eksempler

Hvad er CFD for noget? En CFD (Contractct for Differance) er et handlingsinstrument, der afspejler bevægelserne i det underliggende aktiv, der handles med en CFD.

Med CFD kan du handle uden at eje det underliggende aktiv, såsom aktier over hele verden, råvarer som olie og guld, indeks handel, såsom børsen i København eller valutapar såsom £ vs. USD.

CFD handel giver overskud eller underskud opnås, når de underliggende aktiver bevæger sig i forhold til den indstillede værdi af det underliggende finansielle instrument, men den faktiske underliggende aktiv aldrig ejet.

I det væsentlige er en CFD-handel en kontrakt mellem erhvervsdrivende og CFD-mægler. Handel CFD’er har flere store fordele (vi rører nedenfor), og disse fordele har øget populariteten af ​​denne form for handel i de seneste år.

Sådan fungerer en CFD

Hvad er CFD er et spørgsmål, som mange erhvervsdrivende spørger sig selv og eksempler forklarer normalt det letteste. Hvis en aktie har en købspris på DKK 252,60 og 100 aktier købt til denne pris, er transaktionsomkostningerne DKK 25 260.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere:

Capital.com – Handelsplatform på dansk, bredt udvalg, ai-algoritme, der hjælper dig med handel – start handel på 5 minutter  – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Med en traditionel mægler med en 50% margen ville handlen kræve et kontant tilbagekøb på 12.630 DKK fra forhandleren. Med en CFD mægler ofte kræver kun en 5% margin, så handel kan indtastes for et kontant udlæg på kun 1263 kroner.

Det skal bemærkes, at når en CFD-handel indføres, vil positionen vise et tab svarende til størrelsen af spreads. Så hvis spændet er 5 procent hos CFD-mægleren, skal bestanden beregne 5 procent for positionen til en god pris. Hvis du ejede aktien direkte, ville du få en fortjeneste på 5 procent, men du ville have betalt en provision og få et større kapitaludlæg. Her ligger balancen.

Hvis den underliggende aktie ville fortsætte med at stige, og bestanden nået et bud‐pris på 257.60 DKK, det ejede bestanden solgt for et overskud på $ 500 eller 50 DKK / 1263 DKK = 3,95%. På det tidspunkt er den underliggende aktie $ 257,60, CFD-budprisen kan kun være DKK 257,40.

Da dealeren skal indgive CFD handel til købsprisen, og udbredelsen af ​​CFD: En formentlig større, end den er på aktiekursen sandsynligvis et par procent af overskuddet gør slags ting. Derfor er CFD-overskuddet anslået til 480 kr. Eller 480 kr. / 1263 = 38% afkast af investeringen. CFD kan også kræve, at erhvervsdrivende køber til en højere startpris, for eksempel $ 252,80.

Alligevel 460 DKK 480 DKK en reel gevinst fra CFD hvor $ 500 fortjeneste fra at eje bestanden ikke højde for provision eller andre gebyrer. I dette tilfælde vil CFD sandsynligvis bruge flere penge i købmandens lomme.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere:

Capital.com – Handelsplatform på dansk, bredt udvalg, ai-algoritme, der hjælper dig med handel – start handel på 5 minutter  – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

 

Fordele ved CFD Trading

Højere gearing

CFD har en meget højere gearing end den traditionelle handel med gearing på CFD-markedet med så lidt som 2% i marginale behov. Afhængigt af det underliggende aktiv (f.eks. aktier) kan margenkravene stige op til 20%. Lavere margener kræver mindre kapitalindtægter for en CFD-erhvervsdrivende, hvilket igen betyder større potentielt afkast med mindre beskæftiget kapital. Øget gearing kan dog også øge tabet, ligesom overskuddet kan stige med mindre kapitalkrav.

Globale markedsmuligheder fra en platform

De fleste CFD-mæglere tilbyder produkter på alle verdens største markeder. Det betyder, at CFD-handlende nemt kan handle på ethvert marked, bare det marked er åbent på mæglerplatformen.
Markederne har regler, der forbyder kortfristet handel (sælge når markedet går ned) på visse tidspunkter, og kan kræve, at den handlendlåsestillingng før byttekort eller har forskellige krav margin til samlekort i modsætning til at gå en lang position (købe, når markedet er stigende). CFD-markedet har normalt ikke korte salgsregler. Et instrument kan forkortes til enhver tid, og da der ikke er noget ejerskab af det faktiske underliggende aktiv, er der ingen låneomkostninger.

Professionel handel uden gebyrer

CFD mæglere tilbyder mange lignende ordre‐typer, som traditionelle mæglere også har. Disse omfatter stop, grænser og kontingentbestillinger som “ordre‐” og “En”. Nogle mæglere tilbyder også garanterede stop og mæglere, der garanterer et stop, opkræver normalt et gebyr for denne service.

Meget få, hvis nogen, gebyrer er opkrævet for handel med CFD. Mange mæglere opkræver ingen gebyrer eller gebyrer af nogen art for at handle ind eller ud af det valgte marked. Snarere tjener mægleren penge ved at få den erhvervsdrivende til at betale for spredningen (ellespeadsds på engelsk).

For at købe, skal en erhvervsdrivende betale købsprisen og at for salg / kort skal erhvervsdrivende tage salgsprisen. Afhængigt af volatiliteten på det underliggende aktiv, kan denne spredning være lille eller stor, men det er næsten altid en fast spredning.

Dagskrav til handel

Nogle mæglere hævder den minimum nødvendige kapital til daglig handel eller at begrænse mængden af ​​daglig handel, der kan gøres på visse konti. CFD handel er ikke bundet af disse begrænsninger og erhvervsdrivende kan handle i løbet af dagen, ligesom de vil og kan normalt åbnes konti for så lidt som DKK 1000 for dag‐handel.Vi håber, at dette vil give dig en forståelse for, hvad er CFD.

Forskellige handelsvalg

Der er lager, indeks, valuta og råvarer til handel med CFD. Således kan forhandlere af mange forskellige finansielle instrumenter se på CFD som et alternativ.

Ulemper

Mens CFD virker attraktivt, er der også nogle potentielle faldgruber. En af disse er, at den handlende skal betale spredningen af ​​til- og afgange, mulighed for at drage fordel af små træk. Spredningen vil også reducere profit‐virksomhed med en lille mængde (over den nuværende aktiekurs) og stigende tab med en lille mængde (af aktiekursen).

Så mens aktierne udsætter forhandler for bidrag, mere regulering, provisioner og højere kapitalkrav, CFD-markedet i evnen til at trimme de handelsskibe gevinster ved større spreads. Kapitalkrav er en vigtig del, når man forklarer, hvad er CFD.

CFD-mæglernes troværdighed er baseret på omdømme, lang levetid og økonomisk stilling. Der er mange store CFD mægler, men det er vigtigt, at ligesom andrhandels-s- beslutninger undersøger mæglere til at handle med, og som man vil bedst opfylde dine forretningsbehov.

Oversigt – Hvad er CFD

Fordele ved CFD-handel omfatter lavere margenkrav, nem adgang til globale markeder, korte eller daglige handelsregler og små eller ingen gebyrer. Høj gearing forstørrer tab, når de opstår, og det er dyrt at løbende at betale et spænd til ind-og udrejse positioner, når store prisbevægelser ikke opstår.

CFD er en glimrende mulighed for visse typer af virksomheder eller forhandlere, som korte og langsigtede investorer, men individuelle erhvervsdrivende nødt til at afveje omkostningerne og fordelene og fortsætte som bedst fungerer i deres egen handel planen.

Vi håber, at vores artikel om hvad er CFD har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at kigge på nogle af de CFD mægler, kan vi anbefale at drage fordel af nogle af deres undervisningsmateriale til at lære mere om, hvordan du kan handle CFD’er:

Capital.com – Handelsplatform på dansk, bredt udvalg, ai-algoritme, der hjælper dig med handel – start handel på 5 minutter  – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *