cfd maeglere

CFD mæglere – Hvorfor valget af mæglere påvirker din rentabilitet

Det kan på overfladen være en udfordring at sammenligne CFD mæglere, fordi deres forretningsmodel ser ganske ens, men faktum er, at valget af mæglere har en direkte indflydelse på din handels rentabilitet. Måske er du lige er startet ud eller tænker handel med CFD’er og vælger en mægler for første gang, eller du er en mere erfaren CFD handlende, men overvejer at skifte platform på grund af utilfredshed med din nuværende CFD mægler.

Situationen kan være anderledes, men de grundlæggende forudsætninger for rentabel handel er de samme. I denne artikel ser vi tæt på dette; Hvilke karakteristika hos CFD-mæglere, der giver god forretningserfaring og derved øget rentabiliteten.

Den daglige følelse

Det kan synes som en indlysende kendsgerning, men så vigtigt at påpege – CFD platform, du vælger, vil du bruge en masse tid, måske hver dag, hvis du handler aktivt. Så hvis du nyder CFD mægler pågældende (sandsynligvis på grund af flere årsager, der er nævnt nedenfor) vil tage flere og korrekte handel beslutninger i det lange løb vil bringe i mere rentable handler.

Lad mig tage et praktisk eksempel. Da jeg begyndte at handle CFD’er‐back-in-the-dag i 2007, valgte jeg at starte med Plus500 som på det tidspunkt var en af ​​de få CFD mæglere på markedet til at tilbyde platformen på dansk. Jeg begyndte langsomt med min handel, men omfanget af handler steg støt. Platformen var helt OK (jeg tænkte så, alligevel) og nogle jeg gjorde en masse rentable handler (og selvfølgelig en masse urentable også).

Efter nogle år kom jeg imidlertid på tværs af to problemer; 1. Behovet for at oprette forbindelse til en web-platform hele tiden betød, at jeg brugte for meget tid på at navigere rundt om det for at komme ind (det var ikke helt logisk i sin natur, nemlig) og anden handel nyheder og analyser ikke var direkte i platformen. jeg måtte finde sin på andre sidder (læs googling).

Så jeg begyndte at forske andre CFD mægler og endelig fundet Capital.com og Gud hvad en forskel. For det første fik jeg adgang til MetaTrader at jeg kunne downloade softwaren (tilgængelig for resten af ​​browseren nu), der tillod mig at starte brak, så snart jeg satte mig ved computeren og var også den fullsmockad med god handel nyheder og analyser, der inspirerede mange gode handler.

En analyse jeg lavede i 2015, viste, at jeg har tilføjet i gennemsnit 22% mere rentable handler på Captal.com om året end jeg gjorde på Plus500.

Gebyrer for CFD mæglere

De fleste CFD mæglere har nogenlunde ens tilbud i form af spreads og kerner og valget var CFD mæglere overvejer disse sandsynligvis ikke vil gøre den store forskel for din handels rentabilitet. Men hvad der vil gøre den store forskel er “over-night-rente” CFD mæglere opkræver, når du holder handler med gearing åben indtil den næste dag eller længere.

Min handelsstrategi er baseret på meget på halv-lange handler, hvilket betyder, at jeg holdt dem åbne i 1-3 dage i gennemsnit. Med dette, jeg havde brug for at holde handler åben “over-night”, og hvor disse spark interesse i. Her er en sammenligning af overnatningsprisen for de mæglere jeg har testet:

Capital: 0,0800% til 0,0111%
Markets.com: 1,5%
eToro: (Enheder * Pris) * (3% + LIBOR) / 365
Plus500: Afhænger af hvilken type handel der starter ved 2%

Som du kan se, er det meget forskelligt mellem CFD mæglere er udtryk til-dag‐renten og omkostningerne ved en handel, der er op om natten er meget lavere end Capital.com på sådan Plus500.

Der er mange store forskelle, både hvad angår direkte handel, men også adgang til diagrammer, handelsnyheder og on-the-fly-analyser. Hver CFD mæglere har valgt forskellige former for navigation og interface‐design, men i sidste ende, i bunden af, hvor nemt det er at bruge, jo lettere at bruge den mere, kan du brak og logisk også øge sandsynligheden for indbringende handel.

Jeg han ikke regner med min hånd, hvor mange gange jeg ønskede at sætte en hurtig handel i netop det øjeblik, der havde gjort det rentabelt og så har den app djævelen pensioneret. Meget frustrerende (dog dette er kun sket to gange de sidste fire år med Markets.com app!

Indskud og udbetalinger

Sidst men ikke mindst, en praktisk tip, at mange mennesker glemmer at se på, når de vælger en mægler nemlig hastighed og enkelhed af depositum at hæve penge fra deres handels konto. Hvorfor er dette vigtigt? Nå, du vil ikke sidde med en tom eller lav konto, når din handelsmulighed er afsløret. Samtidig vil du være i stand til hurtig adgang til din kapital, hvis noget uforudsete sker privat. For indskud, anbefaler vi dig at få en online tegnebog (såsom dygtighed), der har en hurtig overførsel til din almindelige bankkonto, ofte inden for få timer. Med penge godt Skrill, kan du meget lettere funde din handels konto, dette sammenholdt med at flytte penge direkte fra banken.

På udløbssiden ville jeg vælge en CFD-mægler, der udsteder et VISA eller Mastercard, så du kan bruge din kapital direkte. Efter min opfattelse giver kun Capital.com ud disse, så det er en af ​​grunderne til, at jeg valgte dem.

Jeg håber, at denne artikel har været nyttig, og som sædvanlig, vær venlig at kommentere nedenfor med dine kommentarer og kommentarer. Jo mere vi deler med os, desto bedre er handel for alle!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *