Riskostyling

Risikostyring for CFD

Her præsenterer vi nyttige tips til risikostyring med CFD:

Der er ingen form for handel, der ikke har nogen risikofaktor. Jeg har aldrig kendt nogen, der ved, hvor markederne går. Den gode teknisk og fundamental analyse, kan en erhvervsdrivende gøre en mere informeret vurdering af, hvor langt prisen vil gå, men markedet har en måde frustrerende selv de bedste af de handlende.

Eftelydanalysese er den eneste måde, en erhvervsdrivende kan bekæmpe den risiko, der præsenteres for hver handel gennem disciplin og pengehåndtering.

Antag at du bruger et handelssystem, der gjorde det muligt for dig at lykkes de fleste gange – du ville antage, at du ville være rentabel eller hvordan? Men hvad ville der ske, hvis dine gennemsnitlige tab var 60% mere end din gennemsnitlige vindende virksomhed? På trods af at flere af din virksomhed er rentabel, vil dine tab være større ville betyde, at du ville tabe penge samlet (og dette uden at tilføje handelsomkostninger).

Jeg vil gerne sige mangel på disciplin og pengeforvaltning er hovedårsagen til, at en god mængde erhvervsdrivende fejler. Sandsynligvis over 50% af dem. Det tager mange gode tilbud at bygge lønsomhed, men det tager kun en dårlig handel for at miste uger, måneder og nogle gange endda års overskud bygget op over tid.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Derfor brug forsigtighed‐pengehåndtering. Administrer din virksomhed på en sådan måde, at tabene er altid mindre end overskud fra driften vinderen, så du stadig er på den højre side af resultatopgørelsen.

Indse, at du ikke vil gøre en formue direkte ved at udnytte gearingseffekten. Selvfølgelig er gearing et kraftfuldt værktøj; Brug af lånte penge til at købe meget større positioner end pengene på din konto kan føre til meget store overskud (eller tab!). Udnyt din konto op 10 gange kan konvertere en 10% markedsbevægelse til 100% fortjeneste eller tab.

Antag at du har $ 25.000 i reservefonde, som du beslutter dig for at tildele til handelsformål. Du åbner en position på 10 gange løftestang pFTSESE og handel med 50.000 kr repræsenterer en eksponering på 500.000 kr. (10 x 50000 kr). Skal indekset flytte 300 point igen, hvilket kun repræsenterer en 6% ændring i FTSE-niveauet, vil du tabe ovenfor. I stedet skal du gradvis gå videre med en tankevækkende handelsplan.

Så sørg for at have et managementprogram og risikostyring på plads. Hold dine risikoniveauer konservative ved hjælp af stoptab og fornuftigt positionerede positioner. Nøglen er kun at drive forretning, du har råd til at risikere. At risikere hele din kapital på ét sted er fuldstændig uansvarlig.

Store positioner, der står imod dig, kan hurtigt ende med at blive svære. Husk at aldrig investere 100% af din kapital i en enkelt handel. Så hvis du for eksempel har 200.000 kr. Handelskapital, bør du ikke risikere et beløb på over 10 procent – eller 20.000 kr på enhver handel.
Juster din handelsstørrelse i henhold til den opfattede risiko. At risikere det samme beløb på hver handel kan ikke gøre en stor forskel, men varierer ikke din forretning på en tilfældig måde. Indstil størrelsen på din virksomhed i overensstemmelse med markedets volatilitet og din fortolkning af den vurderede risiko.

Hvis du oplever risikoen for at være lav, og du forventer et lille stopfald med meget gode potentielle gevinster, kan du øge din handelsstørrelse i overensstemmelse hermed. Men hvis risikoen er høj, og du er nødt til at sætte et stopfald længere fra dit indgangspunkt, kan det være godt at reducere din handelsstørrelse.

En god erhvervsdrivende bruger risikostrategier, og ved at integrere dette i enhver handel kan han vurdere, om han kan håndtere enhver handel. Da jeg startede min CFD-handelskonto, faldt den 40% ad gangen, før jeg skrev en handelsplan og begyndte at bruge risikostyring.

Min pengeforvaltning er som følger:
1. Det maksimale tab pr. Handel er 2% af kapitalen.
2. Stopfaldet skal være mindst 3% under markedsprisen.
3. Skal beholde mindst 20% af kapitalen i kontanter.
4. Højeste risikokapital på 25%.
5. Minimum 2: 1 i resultatændring pr. Handel.

Vi håber, at vores artikel om risikostyring for CFD har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *