hycm screen

HYCM review 2018 – alt hvad du behøver at vide, før du åbner konto

HYCM er et velkendt varemæglere CFD og er et datterselskab af Henyep Group, en global finansiel virksomhed, etableret i 1977. Moderselskabet Henyep opererer på 3 kontinenter og mere end 20 lande verden over. HYCM tilbyder 14 handelsintrument af råstoffer (herunder større råvarer som guld, olie, sølv, naturgas og landbrugsråvarer), men også handel med valutapar, CFD’er på aktieindeks, krypto-valuta og aktier. Virksomheden har sit hovedkvarter i London, med de største råvaremarkeder i Europa, og har mange andre kontorer i store finansielle centre, herunder Dubai og Hong Kong.

Virksomheden har licenser til værdipapirhandel i Danmark fra FSA (klik her for at se oplysninger licens) og reguleres af Financial Conduct Authority (FCA) i i Cypern England og Cypern Securities and Exchange Commission (CySEC), begge med hårde regler, der er designet at beskytte slutinvesteringen som særskilt regnskab for kundekapital, indlånsgarantier, gennemsigtighed af gebyrer mv bl.a. gennem MiFID-regelsætet i hele Europa.

Sikkerhed

Kundebeskyttelse bør altid være en primær bekymring for kontohavere. HYCMs moderselskab Henyep Group er etableret og har en lang historie tilbage i over 35 år. Som en stærkt reguleret mægler garanterer HYCM sikkerheden for sine kundekonti ved at holde kundefonde i adskilt regnskab med kendte banker.

Både FCA og CySEC har strenge regler for overensstemmelse, som kræver, at medlemsvirksomheder følger bestemte procedurer for at sikre maksimal beskyttelse og sikkerhed for kontohavere. For eksempel er et krav på medlemsvirksomheder i både FCA og CySEC, at medlemsvirksomheden skal holde mindst 730.000 euro for at vise sin finansielle stabilitet (Henyep har betydeligt mere kapital end det). Derudover er virksomheder under FCA omfattet af beskyttelsen af ​​kompensationsplaner for finansielle tjenesteydelser, der garanterer EU-borgere op til 50.000 pund eller mere end 580.000, hvis medlemsvirksomheden ikke kan opfylde sine forpligtelser. En tilsvarende type beskyttelse ydes af CySEC via Investors Compensation Fund, som dækker kontohavere på 20.000 EUR eller lidt over 220.000 kr. I tilfælde af insolvens fra medlemsvirksomheden.

Handelsplatforme

HYCM giver direkte adgang til kapitalmarkederne, uanset om du er på din computer eller på farten. HYCM tilbyder flere typer platforme til forhandlere. Disse omfatter følgende: MetaTrader 4, MetaTrader 4 WebTrader, Prime Trader, HYCM MobileTrader og HY Pro Trader.

HYCM giver direkte adgang til kapitalmarkederne, uanset om du er på din computer eller på farten. HYCM tilbyder flere typer platforme til forhandlere. Disse omfatter følgende: MetaTrader 4, MetaTrader 4 WebTrader, Prime Trader, HYCM MobileTrader og HY Pro Trader.

MetaTrader 4 – Dette er den mest kendte og førende CFD-platform i branchen. Du får adgang til avancerede diagramfunktioner, snesevis af tekniske indikatorer, markedsnyheder, systematisk handel gennem ekspertrådgivere og meget mere.

MetaTrader Webtrader – WebTrader tilbyder alle funktioner til rådighed i den downloadbare MT4 version, men er tilgængelig direkte fra din browser. Dette er en god mulighed for handlende, der har brug for rutinemæssig adgang til handelsplatformen fra steder ud over en stationær computer eller bærbar computer.

HYCM PrimeTrader – Dette er HYCMs proprietære handelsplatform, der omfatter flere produkttilbud, avancerede kortlægningsfunktioner og garanteret stoptab. Den er udstyret med et fuldt kontohåndteringspanel og flere priser i realtid.

HYCM Mobile Trader – Traders handler og administrerer deres konto direkte fra deres iOS- og Android-smartphones.

Handlede instrumenter

HYCM tilbyder sine handlende et alsidigt sortiment af produkter, der indeholder mere end 100 finansielle instrumenter

Provisioner og Spreads

Der er ingen provisioner på handel på HYCM. I stedet bruger mægleren en fast regnearksmodel som sin form for kompensation. Handelsspredningen varierer afhængigt af den valgte type konto. Fast spread starter ved 1,8 pips for Micro-kontoen og Standard-kontoen. VIP-kontoen har mindre spredninger, der starter med 1,5 pips, men den indledende indbetaling er meget højere på VIP-kontoen sammenlignet med de to andre kontotyper. Generelt er faste spredninger højere end flydende spreads, men for dem, der foretrækker en mere standardiseret spredningsfordeling, som de kan stole på selv under volatile nyhedsperioder, kan HYCMs formidlingsmodel være værd at overveje.

Kundesupport

HYCM tilbyder kundesupport 24 timer i døgnet, 5 dage om ugen pr. Telefon, fax, email og live chat. Support er tilgængelig på mange forskellige sprog uden for engelsk, herunder svensk og arabisk. HYCM tilstræber at levere højkvalitets personlig kundeservice til alle sine kontohavere.

Mobil Trading

Mobilhandel stilles til rådighed for handlende på HYCM via Metatrader-baserede mobilapps. Handlende kan handle på farten og få adgang til platformen fra deres Android eller Apple tablet eller smartphone. Mange af de funktioner, der er tilgængelige på desktopversionen, såsom kortlægning, markedsanalyseværktøjer og handelstræning, kan udføres med HYCM MT4 mobilapp.

Automatiseret handel

Som en MetaTrader-baseret mægler tilbyder HYCM automatiserede handelsløsninger gennem MT4 Expert Advisor-funktionen. Traders kan oprette, backtest og automatisere deres handelsstrategier inden for MT4-miljøet.

Indskud og udbetalinger

Der er mange måder at finansiere din handelskonto hos HYCM. Du kan foretage en indbetaling med konto og kreditkort, bankoverførsel og e-wallets som Skrill, WebMoney og Unionpay. Derudover kan kunderne betale med flere forskellige valutaer, herunder USD og Euro. Tilbagebetalinger behandles med samme betalingsmetode som depositum. HYCM opkræver ikke nogen tilbagetrækning gebyrer undtagen bankoverførsler på $ 30 i tilfælde hvor betalingen er mindre end $ 300.

Unikke aspekter gennemført med andre CFD-mæglere

HYCM har et meget godt ry for kundetilfredshed, og dets moderselskab Henyep Group har handlet siden 1977. De er en meget pålidelig og tidsbesparende mægler, der tilbyder professionelle tjenester til varehandel. For dem, der søger god teknisk analyse, giver HYCM dig adgang til Trading Central, som er en førende teknisk analyseudbyder.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *