forelser och cfd handel

Følelser og CFD handel

Lær hvordan du håndterer dine følelser under CFD-handel:

1. En af de største fejl, du kan gøre som erhvervsdrivende, er at tillade menneskets natur at overtage din beslutningsproces. Det er menneskets natur, der ikke ønsker at indrømme, at du er forkert, i stedet for at skære dine tab og tjene gevinsterne, får du, hvis du ikke er forsigtig, slutte med at skære dine gevinster tidligt.

2. Pas på din primære fjende, selv! Hvis du ikke er forsigtig, kan du være din egen værste fjende. Hvis du begynder at blive for spændt, pas på! Som spænding dækker din dom, begynder det at påvirke dine beslutninger og dramatisk øge handelsrisikoen i processen. Alt går tilbage til “reddet selv” og evnen til ærligt at forstå din egen evne gennem forkert psykologi kan helt ødelægge alt, hvad du har arbejdet meget hårdt for at opbygge … aldrig glemme den uheldige magt, som altid ligger inden for dig selv!

3. Efter min mening mislykkes de fleste aktieselskaber fordi de er for følelsesmæssige og irrationelle. Føl følelserne der går over dit hoved, især efter en tabt handel.

4. Det er virkelig meget svært at handle på tålmodighed og disciplin, når du er følelsesmæssigt relateret til dine egne tjente penge frem for andrfolks-ks eller “demosimulatorer”. Jeg finder det generelt unaturligt at have evnen til at fjerne dine følelser fra din egen økonomi, og dette er den største hindring for de fleste handlende, især når jeg tænker på tab. Men du har virkelig brug for at forlade dit frygt og følelser ved døren, brug den kolde hårde logik, og du vil være langt foran alle andre i din handel.

5. Frygt får ofte en erhvervsdrivende til at træffe forkerte beslutninger. Så er ikke en skemabaseret CFD-forhandler eller en grådighedsbaseret daghandler. Redningsbaserede forhandlere er bange for at tage tab, da de mangler stor forretning. Girly-handlende er hovedsagelig spillere og vil sandsynligvis ignorere regler for pengehåndtering.

6. Der er nogle ting, du kan gøre for at undgå at få fat i følelser. Der har en kort simpel strategi, handler med lave handel størrelser, udskriver daglig chart med en liste over, hvad du gjorde rigtigt og forkert, holder på et instrument / tidsramme og behersker det, holder sig til faste åbningstid og holde statistik over din præstation.

7. Markedsforankring er en anden psykologisk fælde, som mange begyndere (og nogle gange endda erfarne) ofte falder ind i, og en der kan koste dem dyre. Dette beskriver tendensen til at holde sig til et bestemt referencepunkt for at lave fremtidige vurderinger og dele beslutninger. For eksempel kan en erhvervsdrivende forankre en handel til et bestemt indgangsniveau for en aktie, fordi prisen så godt ud på det tidspunkt. Et eksempel på dette ville være en købmand efter at have købt nogle, der er gået ned til posten referencepunkt for exit og den erhvervsdrivende nægter at tage tabet og insisterer på break-even. Risikoen er selvfølgelig at man kan se på en stilling, der aldrig vender sig om, og virksomhedsejerne ender med at øge sit tab eksponentielt.

At kombinere dette med aggressiv marginalhandel kan potentielt føre til katastrofe.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

8. Handel kan være spændende og meget rentabel og venter på handelskonfigurationer og muligheder kan være ret kedelige. Dette gør for handlende udsætter sig for risikoen for momentum‐handel, hvor man begynder at føle, at du skal være på markedet hele tiden og begynder at åbne og nære CFD transaktioner på en kontinuerlig basis. Dette er endnu mere farligt, hvis du begynder at åbne positionerne af tilfældige grunde i modsætning til at følge din handelsplan.

9. Vindende forretning kan skabe følelser af elation og uovervindelighed. Hvis du laver fejlen ved at lade disse følelser tage over, vil oddsene medføre, at du tager stor risiko eller gør dumme fejl gennem uagtsomhed. Faktisk er den følelse være på markedet hele tiden kan være meget stærk, især efter en række vellykkede handler (over tillid tager over og du begynder at føle lidt ligesom Nostradamus og forsøge at forudsige markedets bevægelser i modsætning til at følge den eksisterende).

10. Impulshandel kan også være et problem efter flere tabere i en række, fordi du føler at du skal tilbagebetale de penge, du har tabt, og bevise for dig selv, at du er en god erhvervsdrivende. Dette er en fare, der kan få dig til at overtræde, når du forsøger at genoprette tabene eller at “komme lige” med markedet. Jeg husker, at da jeg begyndte at overgå, fordi jeg havde mistet forretningen, ønskede jeg at genvinde mine tab så hurtigt som muligt. Dette er en fælde. Jeg faldt i det som følge af at spise ud af min tidligere fortjeneste. Det er klart, at handel med denne form for tænkning er en sikker måde at tabe penge på i det lange løb. For at hjælpe dig med at undgå impulshandling bør du have en god handelsplan med klare adgangs- og afgangskriterier og muligvis en back-testmetode.

11. En måde at undgå at blive offer for følelsesmæssigt at sælge din planlagte langsigtede forretning er at introducere nogle shorts som en måde at afdække eventuelle udsving. For eksempel har jeg fundet, at jeg foretrækker at være fortrolig med et fald på 20% i min konto, men følelsesmæssigt kan jeg ikke håndtere så meget. Jeg sælger sædvanligvis nogle stillinger, som jeg bør fortsætte. For at forhindre en 20% kreditmuligheden og fastholde 15% (som jeg kun behageligt med), forsøger jeg: 1) Hold altid nogle shorts. 2) Hold en blanding af Der 3) Hold en blanding af råmaterialer, herunder bløde varer (bløde råvarer tager sjældent børskurser, mens metaller og energier normalt følger stillinger).

Vi håber, at vores artikel om følelser og CFD handel har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *