cfd grundkoncepte

Tips, værktøjer og taktik – Kend det grundlæggende koncept med CFD

For dem, der tænker på at starte CFD, har vi samlet en kort liste over grundlæggende begreber bag CFD samt nyttige tips og tricks:

Kontrakt for forskel (Contract for Differance eller CFD) er et meget fleksibelt handelsinstrument, men kræver velrenommerede teknikker.

Hvis du har rimelige CFD-handelsfærdigheder og et godt handelssystem kombineret med omhyggelig pengehåndtering, er det utvetydigt, at der er fantastiske penge at tjene på handel.

Handel er enkel, men det er ikke let. Forstå, hvad CFD-handel handler om, og lighederne og forskellene mellem direkte handel med det underliggende instrument og dets CFD-handelspartnere.

Dette er vigtigt for at hjælpe dig med at vokse og beskytte dine penge, fordi nogle af disse forskelle kan være et plus, andre kan dræne din kapital, hvis den ikke er rettet.

Du skal bare åbne en CFD-handelskonto og begynde at handle, når du fuldt ud forstår konceptet og alle de involverede risici. Definitivt købe rigtige penge.

Handelsfølelser er klart så vigtige for rentable resultater, at demohandel ikke gentager en nøglebeslutning. Brug kun en demo-konto for at gøre dig bekendt med handelsplatformen. Prøv dog at gøre lærekurven så billig som muligt, og det hjælper her at handle i små størrelser i begyndelsen.

Ligegyldigt hvor erfaren du er med andre marginale produkter, start i meget lille skala med CFD-stillinger, så du ikke støder på ubehagelige overraskelser.

Tilføj ikke alle dine livsbesparelser til en online detailkonto. Leveraged trading bør ikke være hovedparten af CFD-handelspartnere investeringsportefølje og bør absolut ikke gøres ved hjælp af penge, som du skal leve på.

Specialiserer sig på nogle få markeder.

Det kan være fristende at begynde at handle på mange forskellige områder som en måde at øge fortjenesten på, men denne strategi reducerer faktisk dine chancer for succes. CFD-handel kræver omhyggelig analyse og fokuseret planlægning, så det er fornuftigt at begrænse din virksomhed til nogle markeder, når du begynder at handle, så du kan få erfaring, når du designer et passende system.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Føle din risiko og belønner forholdene og sørge for at de er skrevet i sten.

Ved handel er dit mål altid at maksimere afkastet samtidig med at risikoen minimeres. Søg efter kortsigtede handelsmuligheder, hvor den potentielle kompensation overstiger den potentielle 3: 1-risiko. Stop-tab og grænseværdier er vigtige værktøjer til at hjælpe dig med at opnå dette.

Forstå handelens grundlæggende og aldrig handle mod tendensen.

Begræns tab ved hjælp af stopordrer og lås i win-win gevinster.

Husk, at alle begynder at handle CFD med det formål at tjene penge, men en stor del af handlende (op til 80%) ender som nettovindere.

Hvad er de fejl, disse handlende gør, og hvordan kan du undgå dem? Hvad er det, at kun 20% af CFD-handlende lykkes? Lær af dine fejl og hold dig til din plan.

Hvis du starter, bør du helst finde en anden erhvervsdrivende, som du kan håndtere dine tanker med.

Har en mentor hvis det er muligt. Uanset hvad du gør, sørg for at du kan være foran din computer med minimal distraktion.

Få en god forståelse for markedets drift generelt. Ikke kun forstå det marked du har at gøre med, men vær opmærksom på og forstå for alle de produkter, du har at gøre med.
Undlad at sætte forretninger på mavesmerten.

Du bør kun placere en CFD-handel, når du med rimelighed er overbevist om at have lavet din egen forskning. Den eneste dom, du kan stole på 100% er din egen.

Bedste råd jeg kan give dig er at udvikle et handelssystem og lade dine følelser være ude af drift. Når du har gjort dette, vil du føle dig meget mere sikker og mere afslappet.
Efter min erfaring kan jeg sige, at for at være en god erhvervsdrivende, skal du have et program eller regler på plads, før du selv begynder.

Uanset om du er en investor eller daghandlare er den vigtigste regel er, at du altid skal være opmærksom på, at man aldrig skal indtaste en handel uden at vide, hvornår og hvordan man får at gå ud af det.

Hvad dskalal gøre, er desentiera selv pengene at lade dine følelser på dörren.Vid et tidspunkt jeg var omkring 3.000 kerner i det røde, men jeg var ikke bange. Jeg plejede at være, ikke misforstå mig;)
Du bør aldrig handle med “FEAR”

… enten shop meget lidt … eller have en stor kapital. Fuldtids handel er sværere end det synes, og min beslutning om at gå på fuld tid sætter mig i frygt, hvilket var en fejltagelse. Jeg husker det tidligere, det var lidt lettere da jeg tog stand, tog mindre stillinger, stoppede eller stoppede og gik på arbejde.

Moderat gearing pluscalingng ind og ud af handel er min hemmelighed for gode karrierehandler.

Vær adaptiv – Nogle af de bedste tilbud jeg har set kan hurtigt skifte mellem korte og lange positioner.

Hvis du køber breakouts, skal du være opmærksom på, at professionelle forhandlere er dem, der sælger bestanden til dig!

Hvis du er usikker på en CFD-handel, og finde at du er i tvivl, øg din viden, indtil du føler dig sikker.

Hvis du 3 taber forretning på en dag, skal du ikke handle samme dag.

Hvis du gør mere end dit daglige mål, skal du ikke shoppe samme dag.

Må ikke panikke og ikke købe eller sælge på følelser; Derfor har du brug for en handelsplan.

Begræns ikke dig selv til at holde intradagstillinger. Du kan handle CFD i perioder længere end et par dage, hvis du vil vinde godt; Faktisk kan du gøre forretninger i uger, måneder og år! For mig er CFD-handel det rette medium for forretninger på op til 6 måneder ned til et par timer.

Ja, du kan tjene penge, men forvent ikke at begynde at tjene penge, så snart du starter. Forstå, at størstedelen af ​​din fortjeneste eller tab vil stadig have et stort element af lykke.

Vær ikke grådig. Forvent ikke, at det er enkelt eller konsekvent – hvis det var let, ville alle være rige.

Men uanset hvad du gør, hvis du virkelig tror, ​​du er glad for at miste store sum penge når du starter, gør det slet ikke. At indskyde store penge på en konto bare for at teste det hele er dumt.

Endelig kun beskæftige sig med penge, du har råd til at tabe eller penge, du ikke har brug for med kort varsel. Og glem ikke at holde styr på din skatteforpligtelse.

Vi håber, at vores artikel om de grundlæggende koncept med CFD har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *