korte CFD-stillinger

Vær ikke bange for at korte CFD-stillinger

Korte CFD positioner kan bruges til at drage fordel af faldet i værdien af ​​et aktiv. Lær at drage fordel af korte positioner med vores tips.

Desværre er det ikke aktiemarkeder og priserne er altid op.

Der er perioder, hvor aktiekurserne falder. CFD vil gavne her, fordi de giver mulighed for at drage fordel af et kursfald og en stigning i priserne. At drage fordel af et prisfald kaldes korte eller korte CFD positioner.

Bemærk, at kortslutning af en position vil en stigning i aktiekursen resultere i et tab i en kort position.

Positioner kan stige på gode nyheder eller en optimistisk handelsmønstre, men kan også blive udfordret med det, der kaldes et kortvarigt at trykke på, når de handlende farende sammen for at købe aktier tilbage for at lukke deres korte positioner og begrænse deres tab.

Processen med at afkorte eller drage fordel én aktie tilbagegang har været et temmelig dårlig omdømme pump-and-dump Brigade under kreditkrisen, som var rettet mod banksektoren.

Nogle er overbevist om, at aktiekurserne falder på grund af institutionelle kort, men de undlader at overveje kun institutionelle salg. Dette gør også, hvilket også kan være en faktor i en faldende aktiekurs. Men i virkeligheden er der intet i sagens natur dårligt på kort salg. Hvis du mener, at en virksomhed drev af dårlig ledelse, hvorfor skulle du ikke være i stand til at inddrive din fortjeneste ved at sælge på børsen? I andre tilfælde kan du tro, ​​at markedet ser overophedet ud og det er denne kortslutning er det logiske valg. Dette gøres ved at placere korte CFD positioner.

Shorting tilbyder personlige investorer et meget godt værktøj til at sikre og tjene penge, hvis aktiekurserne går op eller ned.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Selv som investor giver kortslutning dig mulighed for at sikre dine lange positioner i perioder med markedsturbulens. Ikke iført shorts som en personlig investor er som boksning med en hånd bundet bag ryggen. Du kan ikke beskytte dig selv, og du går altid til den fra samme side. En sikker tabende strategi.

Hvordan finder du egnede kandidater til korte pasninger.

En måde er at se på handelsbeskeder og især profit‐advarsler. Gevinster kan medføre betydelige fald på annonceringsdatoen, og til tider vil aktiekursen være de næste hverdage. Du kan bruge dette som en mulighed for at sælge kort, fordi sådanne advarsler ofte efterfølges af en række nedgraderinger af mæglere. En anden strategi er at finde aktier, der skaber nye årlige nedture eller at sælge kort som en del af en handelsstrategi, der bruger støtte- og modstandsniveauer som toppe og nedture.

Brug volatilitet til din fordel

Væsentlige gevinster kan ske fra frygt og faldende markeder. Du kan bruge kortsalg til at sikre dine langsigtede aktiepositioner som en del af din risikostyring, men det kan også bruges til at udvinde gode overskud, hvis strategien bruges med omhu og disciplin.

Husk, at der er tusindvis af erhvervsdrivende på udkig efter korte fortjenester, hvilket gør lagrene går op og ned …

Undgå kortfristede virksomheder med lave friflåder, lav likviditet eller lave daglige handelsmængder, ligesom virksomheder, der sandsynligvis vil opleve en kortslutning. Undgå også kortsigtede virksomheder, der bevæger sig opad.

Bemærk, at det er mere risikabelt at tage korte CFD-positioner end risiko, der går langt på et instrument, fordi tabene potentielt er ubegrænsede

Teoretisk set er der ingen grænse for, hvor meget en aktiekurs kan stige). Antag, at du ikke har en tiocronor-andel, da du har solgt kort på 1000 enheder. Hvis et andet selskab tilbyder et tilbud til selskabet og dets aktiekurser skyder op til 15 kr, har du et løbende tab på 5000 kr. I praksis kan risikoen reduceres ved hjælp af en stopordre (som du har introduceret til at sælge til bestemte prisniveauer for at begrænse dine tab) og garanterede endtabsordrer. Det er også værd at bemærke, at det er mere risikabelt at gå under et generelt åbent marked, så du skal være mere forsigtig med at tage korte positioner. Normalt er de sikreste kortsigtede positioner i et fremvoksende marked de værste virksomheder i den værste industrisektor.

Selv om der er andre måder at bruge gearing på og andre måder at sælge kort på

CFD er velegnet til ikke-professionelle forhandlere, med håndterbare kontraktstørrelser og lave gebyrer, der gør dem nemme at bruge. Men pas på, at brugervenlighed betyder ikke let profit. Kombinationen af ​​løftestang og kortsalg kan være en farlig blanding, da løftestangseffekten multiplicerer tab og overskud.

Vi håber, at vores artikel om korte CFD-stillinger har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *