cfd demo konto

CFD demo konto noget der interesserer dig? Vi har alle detaljer

Reklameoplysninger til vores læsere: Denne artikel indeholder sponsorerede annonceringsforbindelser til vores mæglerpartnere. CFDHandel.dk bruger indtægter fra disse sponsorerede links til at forbedre og forny vores hjemmeside.

Hvad er fordele og ulemper ved at håndtere en CFD demo konto? Vi har lavet en hurtig liste:

Næsten alle CFD-udbydere tilbyder demo konti. Demonstrations- eller simulatorkonti koster intet at åbne og bruger kun virtuelle penge. Jeg anbefaler demo-kontoen på Markets.com, da den indeholder de fleste funktioner og har den bedste brugervenlighed. Klik her for at åbne en demo konto på Capital.com.

Så du kan åbne og lukke forretninger og få en ide om, hvordan du kan handle, hvis det tilfældigvis var sandt.

Pas på, hvis din CFD demo konto er begrænset i brug fungerer som dette ændrer psykologi 100%, når der er reelle agenter, så jeg anbefaler at bruge en demo-konto kun til testformål og / eller for at lære, hvordan handel fungerer samtidig spare nok kapital.

Papir Handel (et andet ord for CFD demo konto) vil aldrig hjælpe dig med at forstå og derefter reagere positivt og forhåbentlig løse dine følelser af frygt og grådighed.

Dette er det reelle problem med papirhandel. I teorien og ved hjælp af demo-midler, kan det synes let, men når penge og følelser bliver involveret, så bliver det svært.

Start med kontant køb, der er billige at handle med og endnu vigtigere noget, som du tror, du har et mentalt tilhørsforhold til.

Måske er det aktier eller måske er det handel med valuta eller indeks.

Hold din indsats lille og brug en masse tid på at forstå, hvorfor hver handel gik ret og vigtigere, hvorfor det gik galt.

Du kan endda åbne 10p pr. Pt‐konti, vænne sig til disse og se, hvorfor din virksomhed arbejder eller ikke fungerer, og øger din handelsstørrelse.

Hvis du er som mig, skal du lave fejl selv for at få dem til at synke.

Lær af deres fejl via CFD demo konto

Jeg ville elske at lære af andre folks fejl, men det synes ikke at ske undtagen måske de mest oplagte ting.

Og endelig, lykkes i din lærings handel at forsøger at holde dine følelser afbalanceret.

Vi håber, at vores artikel om CFD demo konto har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Betingelser

For at bruge CFDHandel.dk skal du læse omhyggeligt og acceptere følgende brugsbetingelser:

Risikoadvarsel: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at CFD’er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearingseffekten. 76,2% af handelens individuelle investorkonti taber penge, når vi handler CFD’er med en af ​​vores mæglerpartnere. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er virker, og hvis du har råd til at tage høj risiko for at miste dine penge.

Udladning: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger, detaljer, billeder, grafik og artikelforfatteres synspunkter, der præsenteres på CFDHandel.dk, ikke er økonomisk rådgivning uden generel information om CFD. Du bør altid nøje overveje, og metoder og tilgange til CFD, der præsenteres i vores artikler, passer til dig og din risikoprofil. CFDHandel.dk kan ikke holdes juridisk ansvarlig for eventuelle tab og skader, der måtte opstå ved at stole på oplysninger eller udtalelser fremlagt på CFDHandel.dk. Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger tilgængelige på CFDHandel.dk ikke opdateres hver dag og kan i nogle tilfælde ikke være korrekte.