cfd aktier

CFD aktier – Vi hjælper dig med at handle aktier med CFD

Reklameoplysninger til vores læsere: Denne artikel indeholder sponsorerede annonceringsforbindelser til vores mæglerpartnere. CFDHandel.dk bruger indtægter fra disse sponsorerede links til at forbedre og forny vores hjemmeside.

Et af de mest almindelige spørgsmål, vi får, er “hvordan handler du CFD aktier”? Et af de mest almindelige spørgsmål, vi får, er, om vi skal handle CFD eller aktier? Spørgsmålet i sig selv kan være lige, men svaret er desværre blevet lidt nuanceret, afhængigt af hvad du mener med bare en CFD eller aktie. Faktisk kan du nemt handle danske og udenlandske aktier med CFD, og ​​d’en kan gøres af CFD-mæglere, der har deres tilbud på dansk.

Spørgsmålet om, hvorvidt CFD skal handles som instrument eller tilbagekøb som værdipapirer, kan oftest besvares med det formål, at en erhvervsdrivende handler med værdipapirer. Hvis du kun søger spekulation i prisændringer i en eller flere aktiekurser, er CFD’er, der har den underliggende aktie, normalt den bedste løsning.

Dette mere generelle svar er baseret på mange faktorer og funktioner i CFD aktier som instrumenter og hvordan de er bygget; med en CFD du ikke ejer det underliggende aktiv (såsom en aktie i Novo Nordisk og Danske Bank), men i går i stedet en kontrakt med din CFD mægler, hvis prisen vil gå op eller ned. Ved at gøre det ejer du ikke det fysiske lager, men handler kun om prisforskelle for aktien, som om du havde købt det fysiske lager. Disse spekulationer kan og bør beslutte, om CFD eller aktier skal handles.

Hvis du vil have spekulation

Fordelene ved CFD aktier er som spekulation‐instrumenter (dvs. hvis du tror prisen vil gå op eller ned) er mange; du har adgang til gearing af din CFD mægler, hvilket betyder at du kan tage flere og flere aktiepositioner, du kan handle aktier døgnet rundt, du kan forkorte handel (det vil sige, kan du lave en indbringende handel, selvom aktiekursen går ned ), og du vil have adgang til både svenske, amerikanske, europæiske og eksotiske aktier (f.eks. Japan eller Brasiliens aktier) via en enkelt CFD-konto.

Hvis disse typer af funktioner appellerer til dig og passer ind i din virksomheds mål, anbefaler vi Capital.com der har et bredt udvalg af danske og udenlandske aktier at handle med, tilladelse fra det svenske finanstilsyn for værdipapirhandel, platform og kundeservice på dansk og en rigtig god mobil app. Klik her for at læse mere om Markets.com.

Hvis du vil være en aktiv ejer eller langsigtede besparelser gennem aktier

Hvis dit mål er at have ejerskab i den virksomhed, du køber aktier i eller lang sigt investerer eller gemme i aktier. CFD er ikke den bedste løsning, men når fit traditionelle aktiekøb (gennem din bank eller online mægler) du bedst. Med et så traditionelt køb af aktier som sikkerhed får du en lille andel af ejerskabet i virksomheden, som giver dig mulighed for at deltage i generalforsamlinger og aktivt deltage i afstemningen. Efter et aktie‐køb med CFD betyder at du ikke ejer det fysiske aktiv (i dette tilfælde en aktie i et selskab) har du ikke ret til aktivt ejerskab.

CFD’eren er også designet til korte til aktie‐ som daytrading eller holder en aktie over en til uger. Hvis du er interesseret i langsigtede besparelser eller aktieinvesteringer, er CFD’er normalt ikke det rigtige værktøj til at bruge. Dette skyldes, at CFD’er er specialbygget til at drage fordel af hurtige prisændringer, og hvis du ikke er interesseret i at fange disse, falder de fleste CFD-funktioner ikke over noget.

CFD aktier – et resumé

Som dig forhåbentlig forstår denne artikel, er det godt at handle aktier gennem en CFD og CFD mægler, men du kan ikke få adgang til CFDS fordele, hvis du kun køber aktier i de enkelte værdipapirer. Hvis du vælger at handle aktier via en CFD eller bare købe de enkelte værdipapirer for en aktie, skal du først forstå, hvorfor du vil handle. Hvis du er interesseret i at gøre rentable handler fra prisændringer sker hurtigt, bør du vælge CFD’er, men hvis du er interesseret i aktivt ejerskab og langsigtet opsparing gennem investeringer bør du vælge at købe aktier som værdipapirer med din bank eller traditionelle online mæglere.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Betingelser

For at bruge CFDHandel.dk skal du læse omhyggeligt og acceptere følgende brugsbetingelser:

Risikoadvarsel: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at CFD’er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearingseffekten. 76,2% af handelens individuelle investorkonti taber penge, når vi handler CFD’er med en af ​​vores mæglerpartnere. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er virker, og hvis du har råd til at tage høj risiko for at miste dine penge.

Udladning: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger, detaljer, billeder, grafik og artikelforfatteres synspunkter, der præsenteres på CFDHandel.dk, ikke er økonomisk rådgivning uden generel information om CFD. Du bør altid nøje overveje, og metoder og tilgange til CFD, der præsenteres i vores artikler, passer til dig og din risikoprofil. CFDHandel.dk kan ikke holdes juridisk ansvarlig for eventuelle tab og skader, der måtte opstå ved at stole på oplysninger eller udtalelser fremlagt på CFDHandel.dk. Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger tilgængelige på CFDHandel.dk ikke opdateres hver dag og kan i nogle tilfælde ikke være korrekte.