hvad er en cfd

Lektion 1 – Hvad er en CFD?

Kontrakt for forskel (CFD) er et bredt anerkendt afledt produkt, der henter prisen fra det underliggende finansielle instrument, der handles, såsom aktier, indekser, valutapar eller råvarer. Hvis du for eksempel ønsker at handle SKF-aktier (OMX: SKF) og den nuværende SKF-kurs var 189 kr., ville en CFD-handel med samme andel også være 189 kr.

CFD hos SKF vil forsøge at reflektere den underliggende bestands præstationer hele tiden, og derfor CFD’s normale handelsbetingelser ligner den store forskel, at du kun har brug for en del af værdien af ​​positionen som kontantbidrag. Der er nogle andre subtile forskelle med CFD som gearing, og enhver, der ønsker at købe og sælge dette produkt, bør helt sikkert overveje risikoen for CFD-handel.

Er CFD velegnet til begyndere?

Det er et godt spørgsmål at handle CFD, hvis du er nybegynder. Nøglen til ethvert finansielt produkt er at sikre, at du har en grundig forståelse for, hvad der er involveret, før du begynder at handle.

Så du skal vide, hvad en CFD er, hvilken risiko er forbundet med og hvilke fordele CFD har, og så træffe en beslutning, hvis du vil handle med dem. Med en grundig forståelse af, hvad CFD-handel handler om, kan du så afgøre, om produktet er til dig. Vores gratis CFD kursus kan hjælpe dig med bare disse aspekter.

Vi håber, at vores artikel om CFD har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *