handelsplan

CFD handel tips – har en omhyggelig plan

Efter flere års handel vi har akkumuleret flere CFD handel‐tips, men det vigtigste tip er at have en omhyggeligt udarbejdet plan for at holde fast i:

Uanset hvilket finansielt produkt du har at gøre med, skal du omhyggeligt planlægge din virksomhed, før du investerer i risikosektoren.

Ved handel med CFD betyder gearingsfaktoren for disse derivater, at du skal være endnu mere forsigtig. Handel kan gå godt, men det kræver stadig disciplin. Forlad dit spilinstinkter bag dig og hold dig til dine regler.

Har en handelsplan!

Det kan være simpelt, men det er ganske overraskende, hvor mange nye CFD handlende blot dykker ned i handel uden tilstrækkelig strategisk tænkning og tiltrukket af utålmodighed af løftet om hurtige, nemme penge. Denne type af kortsigtet tænkning kan føre til store træk og reducere din evne til at drage fordel af nye handelsmuligheder. En af dem bedst sælgende handelsbeholdning er “Market Wizards af Jack Schwager D”, hvor 16 af de bedste forhandlere fortæller om deres handelspartnere metoder og CFD handel‐tips. De systemer, metoder og markeder, de taler om er anderledes, men de har alle én fælles kendetegn – de har en handel‐plan, at de følger konsekvent.

Du skal formulere en plan og handelsstrategi, som du har disciplin til at følge.

Disse planer vil variere afhængigt af folks personlighed, men det skal være velgennemtænkt og testet, med en testkørsel og derefter med meget få penge. Først når dette har vist sig at fungere konsekvent, vil jeg overveje at øge mine bestræbelser. En god handel‐strategi, som du har tillid skullet gerne give dig en øvre hånd, men hvis du ikke er sikker på, om du har en tilgang til CFD handel. Tips odds er, at du ikke har en, og hvis det er tilfældet, bør du ikke handle.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Aldrig handle for et instinkt eller en hændelse

Identificer din handel‐ og invester i det rigtige tidspunkt. De fleste investorer vil nyde mere succes fra en håndfuld virksomheder eller markeder, som de nøje ser på.

Mens CFD-forhandlere ofte bruger meget tid på at vælge, planlægge og implementere ny forretning, gør de ofte fejlen ved at fuldføre disse handler med meget mindre beregning. Det er uheldigt, da det er resultatet, der jo vil afgøre, om en handel har været rentabel eller ej. Uanset om du handler eller handler, er der nogle vigtige faktorer at overveje, når du bygger din handelsplan:

Din metode. Det er vigtigt at komme i gang med et handelssystem (metode), som du kan bruge igen at igen. Hvis du handler uden planer, vil du finde det svært at finde ud af, hvad der skete med held og hvad der skete ved god forvaltning.

Din handelsregistrering. Du skal vide, hvilke scenarier du ser, og hvilke vilkår vil købe et CFD-sted. Du må ikke ændre dine grunde til at komme til en stilling – hvis du begynder at gøre det, kan du nemt stoppe med at motivere til at handle, fordi alt du skal gøre er bare at ændre kriterierne omkring.

Dine handelsforretninger er en vigtig CFD trading tip. Du skal vide under hvilke kriterier du vil forlade en handel, og hvor meget du er villig til at true, før du går ind i en handel. Mens du ikke altid kan sige med sikkerhed, hvor du vil være (på grund af markedsgab), skal du være meget opmærksom på de forhold, der skal ske for at lukke din CFD-stilling.

Din handelsdagbog. Du skal holde styr på din virksomhed. God regnskabsføring betyder, at når du ser tilbage på hvordan du har udført, kan du nemt se de ting, du måtte bruge til at finjustere.
Der er fire hovedmåder til at stoppe tab, der kan indstilles:

Tekniske indikatorer: Tekniske indikatorer analyseres for at bestemme passende stopniveauer.
Tilbagetagelsesmetoder: Dette indebærer analyse af bevægelser i aktiekursen og afvikling af stoptab baseret på en forudbestemt reduktion i aktiekursen, f.eks. En 7% reduktion udløser din exit.
Volatilitetsbaserede stop: Disse stop er udløst af markedsvolatilitet. En stopordre udløses, hvis handelsvolatilitetsmålene overstiger et foruddefineret niveau.
Mønsterbaserede stop: Her analyserer du trendlinjer eller vejledninger. Trendlinjer krænkelser er en god mulighed for at åbne eller lukke en handel, en god CFD trading‐tip.

Spørgsmål og ting at huske på

Handelsplan, risikostyring. For handelsstørrelse (hvor meget du vil tabe, hvis et stop rammer og antager, at 50% vil blive stoppet), hvor mange af aktierne i din overvågningsliste har du råd til at handle eller investere i på én gang? En større mængde i nogen af ​​dem eller en mindre mængde i dem alle?

Når at indtaste din virksomhed (hvor meget af et tilbagekøb, du ønsker, før du går ind for at være standard referenceindeks såsom FTSE i UK og så inddrager eller ikke gøre det for dig? Alternativt er du glad for at tage en handel på en breakout til en ny placering? Hvis du vil lave et overskud, der efterfølgende stop- eller mål vil du bruge til at lukke handlen? Jeg har sikkert glemt noget her, men det, jeg prøver at sige er, at risikostyring er det, der gør din virksomhed rentabel eller ej.

Næste skridt er at forberede din eksponering for risici, hvis markedet går ned drastisk natten over. Hvor meget vil du miste, hvis alt er tabt? Kan du råde til at miste dette beløb? Så kan forskellige risici end nå du er i overskud, men du stadig nødt til at spørge samme spørgsmål.

Det er værd at besvare alle disse spørgsmål og sandsynligvis mere end disse, så du kommer frem til en sammenhængende strategi, der virker for dig hele tiden en der derpå kan tweaked over tid.

Vi håber, at vores artikel om handelsplaner har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *