gearing

Lektion 4 – Forståelse af gearingseffekten inden for CFD

CFD-gearingeffekten er den vigtigste grund til, at handlende vælger at handle med CFD, og ​​d’en giver dig mulighed for at bruge din nuværende kontant og handel på margen. Effektivt behøver du kun en lille mængde kapital til at styre en meget større position. Bare tænk på din gearing som at købe et hjem. Du skal kun lægge et 10% kontant depositum for at sikre hele købsprisen for hjemmet.

Det er en lignende betegnelse når CFD handles

Hvis du vil købe 30.000 kr. Af blue chip aktier på det amerikanske marked, vil du have brug for ca. 10% som en margen eller 3000 kr. Det er her, hvor CFD-armen kommer ind. Kort sagt, din CFD mægler “låne” det samlede beløb, dig.Om dine aktier ville stige 10% til 33.000, vil du sidde på et åbne overskud på 30 000 SEK.

Når vi ser på dit investeringsafkast, har du lavet 30.000 kr. Med en indledende investering på 3000 kr. Dette svarer til 100 procent afkast på dine kontanter. Sådan beregner vi vores afkast, når vi handler CFD.

Risiko‐advarsel – CFD håndtag arbejder også modsat

Evnen til at få adgang til flere midler har gjort det muligt for mange erhvervsdrivende at formere deres overskud. På den anden side har mønthandlere, der bruger løftestang, også styrket deres tab. Når du køber CFD, skal du være forsigtig med ikke at springe over, da dette er den hurtigste måde at tabe mere end du har på din handelskonto. For alle handlende er CFD et dobbeltkantet sværd i den henseende. Hvad du skal indse, er, at du tjekker mængden af et i din konto.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Markets.com – Vinder af vores mægler test 2018 – Klik her for at læse mere

Jeg har sagt før, men det er værd at nævne igen

Du styrer mængden af ​​gearing på din handelskonto. Hvad det betyder, er den samlede eksponering, du har i forhold til din kontostørrelse, op til dig. Handlende, der handler mere end ti gange, udnytter spil på en stor måde med hele deres handelskonto og alle deres aktiver.

Så hvis du havde 100.000 kroner i kontanter, kunne du få en million kroner eller endda to millioner kroner positioner. Hvis markedet kun bevæger sig 2% mod din to million position, har du netop udslettet din konto for evigt. Så meget for den 5-stjernede ferie rundt om i verden.

Handel med mere end ti gange løftestang er selvmord for din handelskonto. Desværre sker dette scenario for ofte, når folk åbner en CFD-konto. De har ofte adgang til op til 400 til 1 løftestangseffekter. Af en eller anden grund mener de, at dette giver dem ret til at maksimere gearingseffekten på deres konto.

GØR IKKE DETTE.

Du kører langt for tæt på kanten af ​​bladet. Og det er ikke godt. Du skal respektere mængden af ​​gearing, du bruger i din konto.

Så hvordan kan jeg bruge gearing med CFD er en fornuftig måde?

Den smarteste måde at komme i gang er at handle meget lidt, og sørg for, at din gearing ikke overstiger tre gange dit kontantspil. Hvis du har 100.000 kroner i kontanter, skal du sørge for at du ikke tager stillinger som i alt over 300.000 kroner.

Faktisk er du bedst fra at starte med CFD-spænding med nul, bare for at dyppe tæerne i vandet. Hvis du har 100.000 kroner i kontanter, må du ikke tage stillinger på mere end 100.000 kroner. På denne måde bruger du CFD’s løftestangseffekt ikke, men du vil kunne forkorte dine handler, som du ikke ville have med en standard‐handelskonto uden gearing. Når du har dit handelssystem og metoder, der fungerer, kan du altid øge din løftestangseffekt, som din handelsplan tillader.

Nøgleord for gearing

1. CFD gear = Total eksponering Kontoto størrelse.
2. Når du starter, skal du ikke bruge et håndtag eller mindst højst 3 gange løftestang.
3. Begynd små og bygg tillid til dit handelssystem.
4. Sørg for, at din CFD-handel er inden for dine fonde.
5. Du kan se vores mæglertest for at se, hvilket løft du kan få

Vi håber, at vores artikel om gearing har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *