cfd felj

Undgå almindelige CFD-fejl, når du handler

Nogle handelsfejl er simpelthen fejl. Alle laver fejl nogle gange. Selv de mest erfarne håndværkere har været kendt for at købe ved en fejl i stedet for at sælge, handle en fejlagtig mængde eller endda en forkert andel fra tid til anden. Disse fejl kan generelt undgås ved at anvende forsigtighedsforanstaltninger for at undgå almindelige CFD-fejl.

Andre fejl er resultatet af enten manglende forberedelse, viden eller disciplin hos den erhvervsdrivende. Undgår disse fejl vil forbedre dine chancer for at udvikle sig til en vellykket CFD-forhandler.

Selv om det er godt at lære af fejl, er det meget bedre (og betydeligt billigere) at lære af andres fejl. Ved at nævne nogle af de fælles fejl inden for CFD håber vi, at du vil kunne undgå at lave de samme fælles CFD-fejl.

Store forhåbninger

En række investorer, der er involveret i CFD, begynder at handle med store forhåbninger om høje overskud og mener, at de vil begynde at få et godt afkast fra den første dag. Andre handler blot for underholdning.

Begge disse tanker vil sandsynligvis føre til fiasko. Hvis du er seriøs om din handel, er det vigtigt at behandle det som en forretning, og hvis du shopper for sjovt, vil du sandsynligvis miste penge.

Her er nogle fælles CFD-fejl for at undgå:

1. Skriv ned en strategi og hold dig til det, selvom det er fint …
2. Jeg forsøgte at klatre i Himalaya, selvom jeg næppe fyldte Ben Nevis … (øger indsatsen for hurtigt … osv.)
3. Jeg havde flere risikable stillinger, der viste sig for at være forkerte, da jeg så på lagrene med solbriller.
4. Stop med at være grådig, tag overskud og fortsæt.
5. Handler ikke, når du er følelsesmæssigt svag (død, forhold osv.)
6. Hold dig til sikrere aktier (jeg afsluttede min sidste chance i morges.)
7. Må ikke overdrive … undgå fristelsen til at udnytte al din gearing, bare fordi du har adgang til det. Hvis der ikke er nogen god ting at gøre, sidde på dine hænder!
8. Hold et par korte positioner hele tiden – det vil hjælpe dig med at sprede din risiko.
9. Disciplin læres ikke ofte, før en ny CFD-erhvervsdrivende har mistet nok penge til at kende det. Før du ved det, tror du store handelstab vil ikke ske for dig, og det kan give en falsk følelse af selvværd.

Jeg kan stadig huske mine tidlige dage, da jeg begyndte at lave vidunderlige penge. Sagen er jeg mistede min disciplin og begyndte at flytte mine stop osv. Mistet 100000 kr om 1 dag! Det er fordi jeg ikke kunne acceptere tabene, da de skete! Jeg ville have lagt en $ 10000 sammenbrud, og jeg ville flytte den, da den kom tæt på.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Eller ville jeg fordoble det, hvilket reducerede den afstand, som den oprindelige handel ville dække. Jeg satte mål, siger 4000 kroner om dagen og gjorde det nemt for den første måned.

Det er sjovt, at hvis jeg havde pumpet penge, havde jeg gået på pension nu! Mit råd ville være at holde fast i din strategi, sætte grænser og holde fast ved dem, og vær ikke for grådige … det er nemt nok! Kendskab nås, når du har nået dine mål, og det samme gælder, når de når dit stop. For at være ærlig, det var mit eneste problem.

Havde jeg kendt denne fælles CFD-fejl, ville det have været lettere.

For mange stillinger

Undgå at åbne for mange CFD-stillinger. Mange erhvervsdrivende fokuserer deres energi på at finde CFD-mæglere, der tilbyder det laveste margenbehov. Løs derefter åbne mange positioner og brug hele deres ledige kapital.

Dette er en fejltagelse – på grund af virkningerne af gearing er alt, hvad der er brug for, en dårlig CFD-handel, og din handelskapital kan udryddes. Opbevare masser af penge hele tiden.

Ved, hvorfor du handler. Du bør behandle handel som en kommerciel forretning ligesom en virksomhed. Hvis du shopper for sjovt, vil du være glad, hvis du formår at tjene nogen penge overhovedet. Brug håndtaget med forsigtighed.

Mange nye CFD-forhandlere begår fejlen ved blot at købe op til den maksimale størrelse, der er til rådighed med deres disponible midler. Ofte gøres dette uden hensyntagen til den eksponering, som en sådan stilling genererer.

Sørg for, at du kender de forskellige ordretyper. Mange CFD-forhandlere har savnet muligheder eller lukket forretninger på det forkerte tidspunkt, simpelthen ved at placere forkerte ordrer, som er fælles CFD-fejl.

Og endelig giver ikke op, men anerkender, når du har gjort forkert. Du skal have ståltilstedeværelse for at lykkes i denne branche.

Vi håber, at vores artikel om almindelige CFD-fejl har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *