ordre type CFD

Lektion 5 – Ordre Typer til CFD

CFD-ordretyper er meget lette at forstå, når du vender dig til dem, men i starten kan de være lidt skræmmende. Tag dig tid til at lære de forskellige ordretyper at kende, men du finder hurtigt, at du kun bruger regelmæssige ordrer regelmæssigt.

Ordre‐typer for CFD falder ind i tre hovedkategorier:

Markedet Order
betingede ordrer.
Garanteret CFD-ordrer.
Her vil vi se på hver type CFD-ordre og nogle eksempler for hver type.

Markedet Order

En CFD-markedsordre er en ordre om at købe eller sælge en aktie eller CFD til den aktuelle markedspris. Hvis du ønsker at købe på markedet, og det nuværende køb / salgsspænd er 100 kr / 101 kr så vil du købe på 101 kr med tilstrækkeligt volumen er det til den pris. På markedsordren udføres kun i løbet af markedstiden.

En købsordrebegrænsning er en ordre er, når du vil købe en aktie eller CFD på ordrer., når den aktuelle pris er højere, siger 100 kr. Dit mål er at købe din CFD billigere end dagens pris.

En begrænsningsordre til at sælge er dog, når du ønsker at sælge en aktie eller CFD på 101 kr., når den aktuelle pris er lavere, siger 100 kr. Dit mål er at sælge din CFD højere end dagens pris. Brug af en grænsekendelse til at lukke en position kaldes ofte en vindende ordre.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Citat CFD Order

En kontingent‐ordre er en CFD-ordre, der venter på en betingelse, du har oprettet for at blive opfyldt, og når dette er sket, er der straks en ordre placeret for at lukke eller åbne den handel.

Et eksempel på lang handel er når markedet er på $ 100, og du vil gå langt, hvis markedet rammer $ 99. Hvis denne ordre er gennemført, skal du straks sætte et stop for at sælge til 9,99 dollar.

Et eksempel på kort handel er når markedet er $ 99, og du vil sælge kort, hvis markedet rammer $ 100. Hvis denne ordre er gennemført, skal du straks sætte et stop for at købe (lukke‐handel) på 102 dollars.

Garanteret CFD-ordrer

Meget simpelt, det er en pris, som CFD Broker giver dig mulighed for at shoppe for, uanset hvad der sker på markedet. De vil garantere dig den pris, du sætter. Til dette tager de et præmiebidrag, fordi CFD-udbyderen tager risikoen i dette scenario. Et eksempel herpå er, om det nuværende marked er $ 100, og du handler langt.

Du tror, Et marked har potentiale til at falde kraftigt næste dag, så du tager et garanteret stop tab for at beskytte din position. De fleste CFD-udbydere har begrænsninger på, hvor tæt du kan sætte dit garanterede stoptab (dvs. 5% væk fra den nuværende pris).

I dette eksempel vil vi placere en garanteret stop-loss rækkefølge på $ 95 for at lukke vores lange ordre. Normalt opkræver din CFD-mægler en præmie på denne ordre op til 5 gange mere end en standardbestilling. Markedet åbner den næste dag til 80 kr. Har du ikke det godt, at du har en garanteret stop-ordre?

Du har ikke tabt, og din ordre vil blive foretaget til din garanterede pris på 95 kr og ikke den faktiske markedsåbning på 80kr.

Hvis du handler på rimelige niveauer af gearing og bruger rimelige stopper, behøver du sandsynligvis ikke at øge dine handelsomkostninger unødigt ved at bruge garanterede stoptab.

Det er et personligt valg, men de fleste professionelle forhandlere søger altid at reducere deres handelsomkostninger. Det ville være klogt at spørge andre CFD-handlende, hvis de bruger disse, og hvad deres årsag er bag ved at bruge dem.

Vi håber, at vores artikel om CFD ordre typer har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *