cfd gearing

CFD gearing – Hvad er det og hvordan bruges den til handel?

Et centralt element i CFD-handel er CFD gearing, et kraftfuldt værktøj, der også går under den engelske navneudnyttelse leverage. Udnyttelse giver forhandlere mulighed for at udnytte relativt små prisudsving, større fleksibilitet og øge eksponeringen. Det er derfor næppe overraskende, at gearing og dens effekt, der gjorde CFD-handel så populær.

Simpelthen forklaret, håndtaget er værktøjet, hvorved din første investering i en CFD får en udbredt eksponering i samme aktie. Dette resulterer i en løftestangseffekt eller CFD gearing, hvilket betyder, at resultatet af udviklingen af ​​CFD’er bliver mere kraftfuldt.

Lad os se på et eksempel for at konkretisere gearing i CFD-handel for et underliggende aktiv, hvor sikkerhedskrave/ / –marginen er 5%. Det betyder, at du som erhvervsdrivende skal investere 5% af det samlede beløb, du ønsker at handle.
Vi begynder med at undersøge, hvordan den tilsvarende handel ville se ud, hvis den blev udført af en ordinær børsmægler.

Almindelig aktiehandel med aktien ZX

Du vil købe 1000 aktier i selskabet ZX, som koster 250 SEK. Din samlede investering er derfor 250.000 SEK dvs. 250 SEK x 1000 aktier.

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Handel med aktien ZX med CFD gearing

Hvis du i stedet vælger at handle CFD’er for samme andel, ville det svare til at købe 1000 CFD-kontrakter for samme firma i troen på, at bestanden skulle stige. Men fordelene ved CFD’er er, at du kan bruge løfter til at få den samme eksponering, men med en mindre investering. I så fald er det 5% i sikkerhedskrav eller margin, hvilket kræver 12.500 DKK, som du skal investere for at kunne handle 1000 CFD’er til aktien ZX..

Fradraget er som følger:

250 DKK pr. CFD for aktie ZX = 1000 x 250 = 250 000 DKK

5% af 250.00 DKK = 12.500 DKK

Det betyder, at hvis du vælger at købe CFD’er til aktien ZX, er det nok at købe 12 500 DKK for at købe 1000 kontrakter. Sammenlign dette for at købe aktier hos en regulær børsmægler og derefter være nødt til at investere i alt 250.000 DKK for at købe det samme beløb af samme aktie.

Vi håber, at vores artikel om gearing har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *