faelles cfd udtryk

Fælles CFD udtryk – Gå lang, gå kort, stop loss og vinstlås

I denne indledende artikel gennemgår vi de mest almindelige udtryk, som du som CFD-forhandler vil støde på, enten når du læser flere artikler eller begynder at handle. At have grundlæggende viden i disse termer er meget vigtigt at bygge videre på din CFD viden og blive en succesfuld erhvervsdrivende.

Køb / gå lang / lang handel

Dette refererer til en CFD-handel, der er lavet med forventning om, at prisen eller værdien af ​​det underliggende finansiel instrument stiger.

En mere detaljeret forklaring: Når vi går langt, betyder vi, at vi køber det underliggende finansielle instrument (aktier, råvarer, valutaer eller indekser) og ønsker at prisen går op.

Vi åbner handelen ved at købe aktier eller et finansielt instrument, som vi tror vil stige i værdi over tid. Når vi handler og ikke investerer, ser vi efter et mønster, der fortæller os, at prisen vil stige hurtigere end at vente på virksomhedens interne værdi at blive realiseret.

Ikke desto mindre har en tendens længde‐transaktioner tager længere tid at få overskud end korte handler, fordi de stadig nødt til at opbygge interesseoperatørerne, og de er afhængige af aktien eller underliggende marked er fortsat stærkt, og at økonomien er stærk.

Når du går godt på en handel, er det i virkeligheden ikke anderledes end en investor, der køber aktierne og mener, at bestanden vil stige i værdi – du har kun en kortere tidshorisont.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Sælg / gå kort / kort handel

Dette refererer til en CFD-handelsspekulation, at prisen eller værdien af ​​det underliggende finansiel instrument vil falde. Med CFD er det ganske nemt at sælge kort, selvom det under ekstrem‐markedsforhold kan være begrænset til at gøre det.

Mere detaljeret forklaring: En kort handel er en handel, vi placerer i en position, som vi tror vil falde i værdi. Jo mere det går ned fra den åbne handelsværdi, jo flere penge vi laver. Når vi forkorter en stilling, er vi bogstaveligt talt utilstrækkelige og nogle gange skal vi købe det for at afslutte aftalen.

Jo billigere vi kan købe det i fremtiden, desto flere penge kan vi få. Den pris, vi køber aktierne kaldes buy-to-price, og du dækker din korte position, når du køber dem og forlader handlen.

De fleste erhvervsdrivende, der køber og holder positionen, og som aldrig har oplevet handel med en løftestang, virker meget mærkelige, at du kan tjene penge fra et faldende marked. Ironien er, at du kan tjene flere penge hurtigere på en kort handel end du kan fra en lang handel.

Hvorfor er det her. Simpelthen på grund af momentum i faldende aktier. Når en stilling falder, resulterer forhandlerens forsvarspsykologi i et næsten panikmarked, hvor aktiverne sælges meget hurtigt og prisen falder. Her er “frygt” den overvældende følelse – folk er bange for, at de taber hvert ekstra sekund, da de beholder aktivet, så de beskytter sig mod at sælge til hvilken pris de kan få.

Det eneste problem er, at du ikke kan forkorte et lager, og du skal vente på en stigning i prisen, før du kan handle, der forhindrer alle fra at sælge, når lager er generet. En måde at komme rundt på er at bruge ETF’er, hvilket betyder at du kan købe en kort position gennem en ETF uanset prisretning.

Du kan tænke dig at sælge noget, før du har købt det. Dette er ikke normalt, er det? Nå, det er for din mægler. Selvom du ikke behøver at bekymre dig for meget, hvad der virkelig sker, er, at mægleren sælger nogle aktier i virksomheden, som han har, enten alene eller hos en af ​​sine andre kunder. Mægleren opkræver dig for omkostningerne ved aktierne, og denne handel kan kun ske med en marginkonto, hvilket betyder at du betaler interesse for mægleren.

I teorien er dine tab på denne handel ubegrænset, fordi der ikke er nogen grænse for, hvor høj aktiekurserne kan gå. På en lang handel er alt, hvad du kan tabe, bare værdien af ​​aktierne. Du ville være meget uheldig at blive fanget som dette, men du bør placere en stoptab rækkefølge (se nedenfor) under alle omstændigheder, lang eller kort, på tidspunktet for din handel for at være sikker.

Stop loss ordrer

En stop-ordre er en automatisk måde at beskytte din samlede risiko på i en bestemt handel. Med en lang handel stopper vi under kursets værdi. Hvis aktiekursen falder til den værdi lukker handelen ved at sælge positionen.

Med en kort handel stopper vi de nuværende kurser, fordi vi tror på at udnytte en lager, der falder. Hvis aktiebeholdningen stiger i værdi til det fastsatte beløb, lukker handel ved at købe aktierne.

Du bør bemærke, at en stop-loss ordre kan tage dig ud af drift, når du ikke vil have det, og når du ikke engang tror, ​​at det bør se på resumépriserne! Hvordan kunne det være? Godt, lagerbeholdningen kan variere i pris ganske lidt i løbet af dagen, og fluktuationerne kan få dig til at stoppe og aktivere handlen.

Så selvom dit stearinlys‐diagram viser, at handel er god i begyndelsen og slutningen af Ironien, kan du tabe. Vejen til at stoppe dette er at indstille din stop-loss rækkefølge langt nok væk fra prisen, og nogle handlende foreslår, at du ser på de normale udsving i prisen og stopper dit stop to eller tre gange så langt væk som muligt for at være sikker.

Det er værd at sige, at nogle handlende vil fortælle dig aldrig at stoppe dig på markedet. De opbevarer simpelthen en separat fortegnelse over værdien og kontrollerer, om det er opnået hver dag. Disse er handlende, der er meget mistænkelige for andres motiver og føler at prisen kan manipuleres til at “snappe” deres besiddelse, før de flytter andre steder.

Hvis du ikke ser på dine priser hele dagen langt, kan du blive fanget ved at gøre dette. Selvfølgelig kan vi tilpasse vores stopper for at holde dem foran et stigende eller faldende marked for i sidste ende at låse overskud.

Vinstlås

Et udtryk, der bruges, når vi kan sætte stopværdien på et overmål, hvor handelen var en fortjeneste. Dette er et punkt, vi håber, at alle forretninger vil få, og mange vil komme, hvis du får, hvis du følger min træning!

Denne win-win-proces resulterer i, at vi tjener fortjeneste, selvom bestanden kommer ned og rammer stop. Nogle gange kan man høre ordet “stramt stop”, som er at stoppe den aktuelle pris for den pågældende handel.

Vi håber, at vores artikel om fælles CFD udtryk har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *