daytrader cfd

Daytrader CFD – Hvordan man bruger gearing i daytrading

Reklameoplysninger til vores læsere: Denne artikel indeholder sponsorerede annonceringsforbindelser til vores mæglerpartnere. CFDHandel.dk bruger indtægter fra disse sponsorerede links til at forbedre og forny vores hjemmeside.

Hvad er en daytrader CFD? En erhvervsdrivende involveret i daytrading har strategien om ikke at holde sine holdninger i lang tid. I de fleste tilfælde betyder det, at daghandleren køber og sælger sine positioner i samme handelsdag.

Ofte er handelsfrekvensen meget høj, dvs. flere købs- og salgstransaktioner finder sted i dag og fokuserer på aktiver, der svinger kraftigt.

I Danmark har daytrading med aktier været populær i næsten to årtier. Nordnet har især været den førende online-mægler. Uden for Danmark, som i andre europæiske lande som Storbritannien og Tyskland, er et alternativ til dagoptagelse af aktier blevet populært, nemlig daytrading med CFD’er.

Som følge heraf har en række nye online-mæglere, der tilbyder CFD-handel, opnået markedsandel fra de etablerede online-mæglere.

Daytrader CFD – Det er blevet populært i de seneste år

Der er flere grunde til, at daytrading med CFD’er er steget i popularitet de seneste år. Hovedårsagen er, at CFD-mæglere tilbyder en meget generøs gearing til deres handlende, når de beskæftiger sig med CFD’er.

I de fleste tilfælde er håndtaget meget større end hvad de etablerede online-mæglere tilbyder, hvilket betyder at du som erhvervsdrivende har større fleksibilitet. En anden vigtige forklaring på, at CFD-mæglere er blevet mere populære til daytrading, er at CFD-mæglere også tilbyder et stort antal underliggende aktiver, dvs. ikke kun aktier, men fra aktieindekser og krypto-valutaer til råvarer og ædle metaller.

Det betyder, at daytraders har et bredere udvalg af aktiver at spekulere på, mens den generøse gearing giver bedre muligheder for at placere mere kapital med daytrading CFD.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Mulighederne for daytrading med CFD’er går hånd i hånd med et af de grundlæggende principper for daytrading, nemlig kortsigtede positioner fokuseret på at maksimere gevinsten fra udsving i det underliggende aktiv.

Med generøs gearing og et stort udvalg af aktiver tilbyder CFD-mæglere en fremragende mulighed for dem, der ønsker at engagere sig i generøs gearing og flere underliggende aktiver.

Vi håber, at vores artikel om daytrader CFD har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Betingelser

For at bruge CFDHandel.dk skal du læse omhyggeligt og acceptere følgende brugsbetingelser:

Risikoadvarsel: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at CFD’er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearingseffekten. 76,2% af handelens individuelle investorkonti taber penge, når vi handler CFD’er med en af ​​vores mæglerpartnere. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er virker, og hvis du har råd til at tage høj risiko for at miste dine penge.

Udladning: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger, detaljer, billeder, grafik og artikelforfatteres synspunkter, der præsenteres på CFDHandel.dk, ikke er økonomisk rådgivning uden generel information om CFD. Du bør altid nøje overveje, og metoder og tilgange til CFD, der præsenteres i vores artikler, passer til dig og din risikoprofil. CFDHandel.dk kan ikke holdes juridisk ansvarlig for eventuelle tab og skader, der måtte opstå ved at stole på oplysninger eller udtalelser fremlagt på CFDHandel.dk. Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger tilgængelige på CFDHandel.dk ikke opdateres hver dag og kan i nogle tilfælde ikke være korrekte.