cfd nordnet

CFD Nordnet – alt hvad du behøver at vide, før du handler

Reklameoplysninger til vores læsere: Denne artikel indeholder sponsorerede annonceringsforbindelser til vores mæglerpartnere. CFDHandel.dk bruger indtægter fra disse sponsorerede links til at forbedre og forny vores hjemmeside.

At handle CFD Nordnet er en god ide, fordi de er et velkendt dansk online mægler med mange års erfaring i finansiel handel og med tusindvis af danske kunder. Vi forstår, at mange mennesker er interesserede i at handle CFD Nordnet og derfor vil hjælpe med de oplysninger, vi har i øjeblikket.

Nordnet tilbyder ikke handel på CFD af grunde, som vi ikke forstår. Derudover tager de meget højere gebyrer for handel end de fleste CFD-mæglere tager.

I stedet anbefaler vi online-mægler Capital.com, fordi deres platform er meget nem at handle med, og de tilbyder muligheder for at handle med de næste alle finansielle instrumenter rundt om i verden.

Derudover er de noteret på London Stock Exchange og overholder alle de regler, som Nordnet gør, når de tilbyder handel for EU-borgere. Klik her for at læse mere om Capital.com og forstå, at CFD Nordnet ikke, når det er nødvendigt, på nogen måde.

Hvorfor handle CFD?

Kontrakter for handel med uligheder har taget jorden i storm i løbet af det sidste årti og er gået fra at være et institutionelt produkt til en, der er stærkt handlet af detailmarkedet og hurtigt erstatter traditionelle aktier som handel som et produkt til fleksibel og omkostningseffektiv handel.

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Men hvorfor handler du for CFD Nordnet?

CFD’eren er et rigtig godt værktøj til handel, fordi de giver dig mulighed for at udnytte din returret. Køb af aktier gennem en traditionel mægler betyder, at hele købsprisen er betalt, men med en CFD kan du skabe den samme eksponering med færre penge.

CFD’eren giver dig generelt mulighed for at handle de fleste markeder fra kun 1% til 10%. Dette svarer låntagning til at handle og effekten er at forstørre de potentielle gevinster eller tab med en faktor på 10 (forudsat et krav på 10% margin), som en stigning i aktiekursen på 2% ville være det samme som et afkast af dit oprindelige udlæg 20%.

Selv priserne følger det underliggende lager meget tæt, det er faktisk svært at se en forskel. Du behøver ikke betale kapitalafgift, men du skal betale renter plånebeløbet. fx Hvis du har købt aktier værd 100k, er margenen 5k, men du skal betale renter per dag på lånet. Men det ser ikke ud til at være meget.

Vi håber, at vores artikel om CFD Nordnet har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Betingelser

For at bruge CFDHandel.dk skal du læse omhyggeligt og acceptere følgende brugsbetingelser:

Risikoadvarsel: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at CFD’er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearingseffekten. 76,2% af handelens individuelle investorkonti taber penge, når vi handler CFD’er med en af ​​vores mæglerpartnere. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er virker, og hvis du har råd til at tage høj risiko for at miste dine penge.

Udladning: Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger, detaljer, billeder, grafik og artikelforfatteres synspunkter, der præsenteres på CFDHandel.dk, ikke er økonomisk rådgivning uden generel information om CFD. Du bør altid nøje overveje, og metoder og tilgange til CFD, der præsenteres i vores artikler, passer til dig og din risikoprofil. CFDHandel.dk kan ikke holdes juridisk ansvarlig for eventuelle tab og skader, der måtte opstå ved at stole på oplysninger eller udtalelser fremlagt på CFDHandel.dk. Som bruger af CFDHandel.dk forstår jeg, at oplysninger tilgængelige på CFDHandel.dk ikke opdateres hver dag og kan i nogle tilfælde ikke være korrekte.