Markets.com Review

Markets.com Review – Alt du behøver at vide, før du vælger

Markets.com Review: Markets.com er en verdensledende mægler, der tilbyder både CFD og Forex trading via sin unikke handelsplatform. Markets tilbyder support via email og chat på 15 sprog og har kunder i over 100 lande. Markederne drives af Safecap Investments Limited, et reguleret finansieringsselskab CySEC (licens nummer 092/08). Markets er endvidere et datterselskab af corporate giant Playtech, som er noteret på London Stock Exchange.

Handelsplatform

Oprettelse af en handelskonto er let og hurtigt. Alt du behøver er to ting: en e-mail-adresse og et kodeord. Traders får derefter adgang til en 10.000 virtuel konto konto i virtuelle kontanter. På Markets.com kan du shoppe via Markets WebTrader ved dækstoppestedet eller Markets Mobile (vi testede ikke dette i vores Markets.com anmeldelse) for alle, der ønsker at shoppe på deres mobiltelefon. Markets tilbyder også WebTrader platformen og den populære MT4.
Som CFD-mægler leverer Markets.com en handelsplatform, der går langt ud over de fleste af mulighederne på markedet. Når Markets.com er en CFD-handelsplatform, er den betydeligt bedre end optionsplatforme og giver mulighed for at handle med indflydelse og kortlægningsmuligheder.

Det første skridt til en ny virksomhed er at finde den afledede han ønsker at handle. Der er en praktisk søgefunktion eller du kan vælge en kategori af aktiver (obligationer, valutaer, aktier, råvarer og indeks), og filtrere det via delløsninger, for eksempel valutapar eller alfabetisk gruppering for aktier.

Når først det ønskede derivat er fundet, vises en prisgraf på højre side (der er også et favoritstjernikon). Når vi gjort vores Market.com gennemgang, så vi så kortlægning funktionen er en reel fordel i Markets.com og handlende kan udføre en lang række analyser ved hjælp af avancerede diagrammer. Her er et udvalg af nogle af funktionerne;

Tidsplan for en tidsramme fra 1 minut til 1 måned med udvidelse over tidsrammen, som diagrammet dækker.
Market.com avancerede diagrammer
Overlay Teknisk Analyse – Tænd Bollinger-bands eller flytte gennemsnit, etc. Markets.com giver brugeren mulighed for at konfigurere analysen efter eget behov. Du kan indstille dine egne flytte mellemlangtidsrammer – eller andre indstillinger (se skærmen for et eksempel i MACD-funktionen). Valget af værktøjer er meget og meget imponerende.
Konfigurer udseendet – Indstil baggrund og farver efter behov, og tænd eller sluk for forskellige funktioner som handelsvolumen eller gitter.
Hånd-for-hånd – Tilføj tilpassede trendlinier, kanaler, support og modstandsforvaltning efter behov.

Finansielle instrumenter

Hos Markets.com kan du købe CFD’er er knyttet til derivater på valutaer, aktier, indekser, ETF’er, krypto-valutaer, råvarer og obligationer. Vores Markets.com gennemgang viser også, at markederne kan derfor handle i CFD’er relateret til de fleste af de derivater, der er derude på det globale marked.

Udnyttelse og spredning

Markeder giver op til 30 i gearing, dvs. i gearing. Standard gearing er 1:10. Det er dog vigtigt at huske på, at tilbudt gearing varierer afhængigt af det derivat, som du køber CFD’er til.

Markets tilbyder op til 50 valutapar til handel med og to typer spreads, nemlig faste og variable.

Markets.com Review Fortsættelse: Forordning

Markeder er ejet af Safecap Investments Limited ( ‘Safecap’) en finansiel virksomhed, der er reguleret af tjenester firma Cypern Securities and Exchange Commission ( “CySEC ‘) (092/08) og Financial Services Board (” FSB “) (43906).

Indskud og udbetalinger

Markets.com accepterer betalinger gennem alle de mest populære betalingsmetoder, som f.eks. bankoverførsel, kreditkort, e-wallets (såsom PayPal, Skrill og Neteller) og debetkort. Det er hurtigt og nemt at foretage indskud og ingen gebyrer er taget.

Udbetalinger foretages ved hjælp af samme metode som den oprindelige indbetaling. Igen er der ingen gebyrer for tilbagekøb, og de kan til enhver tid gøres.

Kundeservice

Kundeservice er tilgængelig via email og chat 24 timer i døgnet fra mandag til fredag.

Sammenfattende

Markets.com er den bedste CFD-mægler på markedet. Markets.com review viser den brede vifte af derivater i alt fra cryptovalutor til obligationer og råvarer gør det til en særpræg favorit. Handelsplatformen er intuitiv og nem at bruge. Løftestangseffekten / gearing til derivater er høj, hvilket gør det muligt for alle erhvervsdrivende at maksimere handlen for investeret kapital.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *