xm screen

XM review 2018 – alt hvad du behøver at vide, før du begynder at handle

XM.com blev grundlagt i 2009 og er varemærke tilhørende Trading Point Holdings Ltd. De er en fuldt reguleret CFD-handelsmægler med kunder over hele verden. XM.com tilbyder over 15 handelsvarer (herunder de vigtigste råvarer som guld, olie, naturgas og landbrugsprodukter) og over 300 andre finansielle instrumenter til sine kunder. De har vundet mange priser for sine CFD tilbud, herunder Bedste FX Provider 2017 og Bedste Lokal kundeservice i 2016. XM.com stræber at give sine kunder den bedste brugeroplevelse i branchen. Som sådan tilbyder de en bred vifte af værditilvækstprodukter til kunder, herunder proprietære handelsværktøjer og uddannelsesmæssige uddannelsesmaterialer. Hertil kommer, at XM har en No Re-Quote-politik om handelsafgørelser, der finder sted inden for et sekund, der sker næsten 99% af tiden. XM.com tilbyder kundesupport på snesevis af forskellige sprog (herunder svensk), og det er hurtigt og nemt at åbne en konto hos dem. Handlende kan åbne en konto for så lavt som $ 5 for at komme i gang.

XM.com har licenser i mange forskellige områder, så de kan acceptere forhandlere fra de fleste regioner rundt om i verden. Moderselskabet Trading Point Holdings Ltd. har en licens til at handle med værdipapirer i det svenske finanstilsyn (klik her for at se detaljer om licenser) og desutom reguleret af den britiske Financial Conduct Authority (FCA) under referencen 538 324 og Cypern Securities and Exchange Commission (CySEC) under referencen # HE322690.

Sikkerhed

XM.com forbinder ikke kundekonti med deres egne interne virksomhedsregnskaber. I stedet forbliver alle kundefonde i adskilte konti hos etablerede banker. Dette sikrer, at kundefonde altid er beskyttet. Ud over at adskille kundefonde tilbydes kontohavere yderligere beskyttelse som følger: CySEC beskytter EU-borgere med kompensationsmidler for at dække op til EUR 20.000 eller over 186,000 DKK, hvis XM.com ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser.

Handelsplatforme

HXM tilbyder hele spektret af Metatrader platforme. Metatrader er udviklet af MetaQuotes Software Corporation og er den mest populære handelsplatform inden for CFD-industrien. Traders kan få adgang til deres platforme fra både en Windows og Mac computer og få fuld konto funktionalitet fra mobile enheder, herunder iOS og Android smartphones. XM Metatrader-platformen giver loginadgang til alle platforme, EA-funktionalitet, 1 pip spreads og et komplet sæt tekniske analyseværktøjer og indikatorer. Det komplette udvalg af XM Metatrader-platforme er anført nedenfor:

XM MT 4 – Som industristandard er Metatrader 4-platformen tilpasselig og passer til både nybegyndere og professionelle forhandlere. MT4-platformen omfatter One Click Trading for diskretionære forhandlere og muliggør systemhandel via ekspertrådgivere og er tilgængelig for både Windows og Mac.

XM MetaTrader Web Trader XMs webbaserede platform, der gør det muligt for handlende at få adgang til handelsterminalen direkte fra deres webbrowser. Denne platform har alle funktioner og funktioner til den downloadbare version af MT4, herunder en klikbutik, avancerede kortlægningsfunktioner, tekniske indikatorer og meget mere.

XM MT4 Multi Terminal Multi Terminal Platform giver forhandlere adgang til flere MT4 konti fra en enkelt terminal og med et enkelt Master Login privilegium. Dette er rettet mod handelsskibsregnskaber og handlende, der håndterer handelsregnskaber på vegne af deres kunder. Platformen gør det lettere at placere flere ordrer på samme tid. Mange funktioner tilgængelige i standard MT4 er tilgængelige, men evnen til at køre Expert Advisors er ikke tilgængelig.

XM MAM Dette er en mere avanceret version af XM MT4 Multi Terminal platformen. Med XM MAM får du adgang til alle funktionerne i MT4 kombineret med flere funktioner til kontoadministration. Med XM MAM kan du programmere ekspertråd og styre en fond eller portefølje på en langt mere effektiv måde.

XM iPad Trader For iPad-brugere tilbyder denne platform mulighed for at handle med et komplet sæt af funktioner, herunder zoom og scroll-funktioner og nem navigation rundt i realtidskort.

Handelsintrument

XM tilbyder forhandlere adgang til en række markeder, herunder valutaer, ædle metaller, aktier og CFD. Der er over 300 finansielle instrumenter til rådighed for handel på XM. Selv om XM tilbyder mange aktivklasser og finansielle instrumenter at vælge imellem, specialiserer de sig i valutahandel og tilbyder et stort antal valutapar til handel. Dette omfatter over 50 valutapar, der dækker alle større, mest mindre og over tyve eksotiske par.

Kontotyper

XM.com tilbyder kunder både demo og live konti. Demo-konti leveres med en $ 100.000 virtuel balance, som handlende kan bruge til at teste platformen eller deres strategier, før de begynder at handle rigtige penge. Der er tre Live-kontotyper på XM. Disse omfatter mikrokonto, standardkonto og nulkonto. Mikro- og standardkonti er provisionsfrie, men spreads er højere end Zero-kontoen, som er kommissionsbaseret, men har meget mindre spredning. Hver af disse tre kontotyper tilbyder flydende spreads, og derudover er swapfrie konti, også kaldet islamiske konti, tilgængelige for de kunder, der har brug for en konto uden interesse på grund af religiøse årsager. Både mikro- og standardkonti har den laveste indbetaling på $ 5, mens nulkontoen har et minimumsindskud på $ 100.

Provisioner og spredninger

XM tilbyder variable spreads på sine handelsplatforme. Provisioner og gebyrer afhænger af den valgte konto. Mikro- og standardkonti har ingen provisioner, men spredningerne er bredere; Nulkontoen opkræver $ 5 i provisioner pr. Handel, men har en meget mindre spredning. Selv om XM fungerer som en behandlingsenhed til en del af ordrebehandlingen, håndteres de fleste handler på XM via en STP-model, hvilket betyder, at kundeordrer bestilles til en ekstern likviditetsudbyder. XM er forpligtet til alle sine kontotyper, hvilket sikrer hurtig udførelse og minimal glidning.

Kundesupport

XM tilbyder kundesupport via telefon, email og live chat. Kundeserviceteam er tilgængelig 24 timer i døgnet, 5 dage om ugen, undtagen weekender. XM klienter kan få support på mange forskellige sprog, herunder men ikke begrænset til svensk, engelsk og arabisk og mange flere. Du kan få support fra enten et medlem af kundeserviceteamet eller din personlige kontoadministrator.

Mobiltrading

SXM tilbyder mobil trafik til brugere gennem deres Metatrader-understøttede apps. IOS MT4 og MT5 apps kan downloades fra iTunes, og Android MT4 og MT5 apps kan downloades fra Google Play Butik. Mobil apps giver øjeblikkelig adgang til din konto og har et rigt sæt funktioner, som handlende kan bruge til at placere og administrere forretninger, udføre teknisk analyse og vise deres handelshistorie sammen med andre relaterede opgaver.

Automatiseret handel

Automatiseret handel er tilgængelig på XM.com ved hjælp af Metatrader Expert Advisor-funktionen. Derudover har XM-klienter adgang til MQL5-fællesskabet, hvor de kan få adgang til en række kommercielle signalleverandører og kopiere signalerne direkte til deres egne handelsregnskaber.

Indskud og udbetalinger

XM er stolt af at gøre kontoåbningen og finansieringsprocessen så let som muligt. Der er ingen skjulte gebyrer for overførsel af penge. XM dækker alle omkostninger i forbindelse med indskud til konti. Kunderne kan indbetale penge ved hjælp af forskellige metoder, herunder bankoverførsel, kredit- og betalingskort, Western Union og e-lommebøger som Neteller og Skrill.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *