forstå CFD finansiering

Lektion 3 – Forstå CFD-finansiering

Når det kommer til at handle et finansielt instrument som CFD, kan du måske undre: “Hvor meget betaler jeg for at holde CFD’er‐natten over?” eller hvad der kaldes finansielle renter beregning for CFD. Mens størstedelen af ​Ellere websted er dedikeret til at vise de positive aspekter af CFD-handel, er det vigtigt at huske CFD-risiciene, der ligger rundt om hjørnet, når du handler for dette spændende produkt.

Hvad er forskellen i de finansielle renter mellem handelsandele og CFD-handel?

Den grundlæggende forskel mellem handelsaktier og CFD-handel er CFD-finansiering. Ved handel med aktier er der ingen finansieringskomponenter. Du betaler kun finansiering på aktier, hvis du optager et margenlån. Men i tilfældet med CDF, skal du blot tilføje en lille margen til at kontrollere hele positionen, eller med andre ord, med CFD, tager du effektivt et lån hver gang du åbner en handel og holder den natten over.

CFDS finansiering, margin og gearing‐tal

Lad os sige, at du har en $ 100.000 positioner på S & P500 indekset. Din CFD-mægler behøver kun en halv procent i margin for at beholde denne position. Så du skal bruge $ 500 for at kontrollere en $ 100.000 positioner på S & P500 indekset. Med CFD låner du faktisk 99.500 kroner, og din CFD-mægler opkræver interesse for at “låne” penge.

Intradag positioner i modsætning til bedrifter i flere dage

Finansieringsgebyrer beregnes, når du holder en position forbi lagerlukning af det marked, du handler (i hvert fald for de fleste mæglere). Hvis du lukker din stilling, før børsen lukker, betaler du ikke CFD-finansiering, men hvis du holder stillingen i tre uger, betaler du renter hver dag, hvor du holder handlen åben.

Den gode nyhed er, at CFD-mæglere betaler dig et pro rata. I modsætning til et margenlån behøver du aldrig at ansøge om kreditvurdering eller kreditcheck for at blive godkendt til handel med CFD.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Overvej CFD-finansiering som omkostningerne ved at få flere muligheder

Du ser, om du havde $ 100.000 i din aktiehandelskonto, så er $ 100.000 alt, hvad du kan handle for. Derfor begrænser du din mulighed for markedet, og du kan kun handle to positioner på $ 50.000. Når du køber CFD, kan dine $ 100.000 kontanter komme længere.

CFD finansiering til kort salg af CFDS position

= (Total CFD Position Størrelse * RBA Speed 365

= (100.000 kr * (7,25% – 2%)) / 365

= (100.000 SEK * 5,25%) / 365

= $ 5250/365 kroner

= $ 14,4k kroner per dag i pris

CFD-finansiering ændres dagligt baseret på markedsforanstaltninger

CFD finansieringsgebyr adskiller hver dag, da din position stiger og falder sammen med markedet. Lad os gå igennem et eksempel på at holde en position i flere dage for at se, hvordan det er.

1. dag: ÅbCFD-handlenel på $ 100.000, og stillingen er stadig
2. dag: Positionen flyttes til overskud og er nu på 102.300 kroner (CFD-finansiering bliver nu beregnet til 102.300 kr.)
3. dag: Markedet falder, og din CFD-position er nu værd 97.500 (CFD-finansiering bliver nu beregnet til 97.500 SEK)
4. dag: Stillingen opfylder dine exitkriterier, og du lukker handlen.
Som du kan se, hver dag, hvor meget CFD-finansiering du betaler, afhænger af dine åbne positioner.

Undgå CFD-finansieringsgebyrer natten over

Hvis du åbner og lukker en CFD-position samme dag, er der ingen CFD-finansieringsomkostninger. Da du aldrig holdt stillingen natten over, var du aldrig nødt til at betale finansieringen.

Betyr det, at Trading CFD’er passer bedst til kortvarig intradag‐handel?

Overhovedet ikke. Husk på, at dit mål er at:

– Opbyg et handelssystem eller mere der passer til dihandelsramme.me
– Udvikler et handelssystem eller mere, der passer til din risikoprofil.
– Opret et handelssystem eller flere der passer til din psykologiske profil

Hvis det betyder, at du handler introdage og undgå overnatning så interessant. Hvis du finder din gennemsnitlige handelstid er 35 dage, og dit system er rentabelt, så er det også OK. Hvis betaling af CFD-finansiering er et problem, kan du altid udveksle kontrakter, der har elimineret finansieringskomponenten. Faktisk er de finansielle renter små, da den lave rente vi er i 2017.

Dit mål skal altid være at handle med dit mest rentable handelssystem over din ideelle tidsramme. Prøv ikke at blive en daghandler bare for at undgå de finansieringsomkostninger, du får, hvis du tillader dine stillinger at overnatte.

Vi håber, at vores artikel om CFD finansiering har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *