sikringer

Lektion 6 – Sikringer med CFD

For at beskytte din nuværende portefølje er en vigtig grund til at sørge for at komme i gang handle CFD’er. CFD giver handlende den ekstra bonus, at de fuldt ud kan sikre en eksisterende aktieportefølje under flygtige og usikre tider.

Traditionelt, investorer ønsker at sikre en eksisterende aktieportefølje bruger et andet derivat‐produkt som et alternativ. De giver dig mulighed for at sikre dine nuværende aktier, men kun i gode innings.

Så lad os sige for eksempel du havde 4350 SKF-aktier, så vil din hæk med optioner lavet kun med 4 optionsaftaler (svarende til 4000 aktier) eller 5 optionsaftaler (5000 aktier). Hvordan man bruger muligheder i dette tilfælde vil aldrig tillade perfekt sikring.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Med introduktionen af ​​CFD var også mulighed for langsigtede investorer til at afdække eksisterende porteføljer med den nøjagtige mængde CFD’er du har villaen. Så hvis du rent faktisk havde 4350 aktier i SKF, du ønskede at sikre, at du sælger bare den nøjagtige mængde.

Hvordan fungerer sikringer?

Formålet med afdækning er generelt at beskytte dine investeringer i perioder med usikkerhed i markedet, eller når du er sikker på, at markedet og især dine aktier vil blive forringet. Derfor vil du beskytte din portefølje gennem sikring.

Sig, du har 4350 aktier, du har købt til 450 DKK, og din analyse viser, at virksomheden er på vej til vanskelige tider i løbet af de næste 3-12 måneder. Med CFD kan du låse prisen på $ 450 ved at sælge 4350 CFD ved hjælp af din nuværende CFD-mægler. Så lad os se, hvad der sker, hvis bestanden faktisk faldt for eksempel 400 DKK i de kommende måneder.

I dette eksempel behøvede du ikke at sælge dine fysiske aktier og dermed få en potentiel gevinst eller tab, men i stedet kan du simpelthen sikre din position ved hjælp af CFD og dække dem perfekt.

Ikke kun dækkede du dit lagers tab, men hver dag du holder en stilling, vil din CFD mægle betale dig interesse eller finansiering hver nat. En anden fordel ved at sikre en eksisterende aktieportefølje med CFD.

Vi håber, at vores artikel om sikringer har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *