cfd nordnet

CFD Nordnet – alt hvad du behøver at vide, før du handler

At handle CFD Nordnet er en god ide, fordi de er et velkendt dansk online mægler med mange års erfaring i finansiel handel og med tusindvis af danske kunder. Vi forstår, at mange mennesker er interesserede i at handle CFD Nordnet og derfor vil hjælpe med de oplysninger, vi har i øjeblikket.

Nordnet tilbyder ikke handel på CFD af grunde, som vi ikke forstår. Derudover tager de meget højere gebyrer for handel end de fleste CFD-mæglere tager.

I stedet anbefaler vi online-mægler Capital.com, fordi deres platform er meget nem at handle med, og de tilbyder muligheder for at handle med de næste alle finansielle instrumenter rundt om i verden.

Derudover er de noteret på London Stock Exchange og overholder alle de regler, som Nordnet gør, når de tilbyder handel for EU-borgere. Klik her for at læse mere om Capital.com og forstå, at CFD Nordnet ikke, når det er nødvendigt, på nogen måde.

Hvorfor handle CFD?

Kontrakter for handel med uligheder har taget jorden i storm i løbet af det sidste årti og er gået fra at være et institutionelt produkt til en, der er stærkt handlet af detailmarkedet og hurtigt erstatter traditionelle aktier som handel som et produkt til fleksibel og omkostningseffektiv handel.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere:

Capital.com – Handelsplatform på dansk, bredt udvalg, ai-algoritme, der hjælper dig med handel – start handel på 5 minutter – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Men hvorfor handler du for CFD Nordnet?

CFD’eren er et rigtig godt værktøj til handel, fordi de giver dig mulighed for at udnytte din returret. Køb af aktier gennem en traditionel mægler betyder, at hele købsprisen er betalt, men med en CFD kan du skabe den samme eksponering med færre penge.

CFD’eren giver dig generelt mulighed for at handle de fleste markeder fra kun 1% til 10%. Dette svarer låntagning til at handle og effekten er at forstørre de potentielle gevinster eller tab med en faktor på 10 (forudsat et krav på 10% margin), som en stigning i aktiekursen på 2% ville være det samme som et afkast af dit oprindelige udlæg 20%.

Selv priserne følger det underliggende lager meget tæt, det er faktisk svært at se en forskel. Du behøver ikke betale kapitalafgift, men du skal betale renter plånebeløbet. fx Hvis du har købt aktier værd 100k, er margenen 5k, men du skal betale renter per dag på lånet. Men det ser ikke ud til at være meget.

Vi håber, at vores artikel om CFD Nordnet har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Handelsplatform på dansk, bredt udvalg, ai-algoritme, der hjælper dig med handel – start handel på 5 minutter – – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *