cfd handlare

Hvor succesfulde CFD-handlende tænker og handler

En samlet liste over, hvor succesfulde CFD-forhandlere tænker:

De færdigheder, der arbejder i et regelmæssigt forretningsprojekt, er ikke nødvendigvis nyttige i CFD-handel. At være vellykket i et andet område som et erhverv eller et godt afkast fra andre typer investeringer som en ejendom, fører automatisk til succes på aktiemarkedet.

Nøglen til vellykket handel er at holde det enkelt, konsistent og disciplineret. Disciplin er et af de vigtigste træk ved de professionelle CFD-forhandlere.

Et fælles træk ved succesfulde CFD-handlende er, at de alle holder fast i en strategi for at tjene overskud, samtidig med at tabene reduceres. Disse CFD-investorer inddrager tab som omkostninger ved at drive forretning og foretrækker at tage et antal små tab i stedet for at holde en position åben i håb om opsving. På denne måde har de altid kontrol over ulemperne ved hver handel.

Må ikke straffe dig selv, når du tager fejl, hvilket ikke kun er negativt for dig selv, men det vil ødelægge din tillid til fremtidige forretninger. Og prøv ikke at straks søge hvad der gik galt efter en tabt handel, fordi det er bedre gjort i et meget klarere øjeblik.

At have en positiv holdning og en rimelig evne til at håndtere tal hjælper helt sikkert. Dette giver dig mulighed for at træffe beslutninger rationelt og tid nok til at udnytte de normale markedsbevægelser.

Der er ingen genvej til at blive en mester og de bedste handler stadig lærer, fordi handel er en livslang læring og de bedste handler gør stadig fejl, så den bedste måde at fremskynde læringsprocessen er at finde en god erhvervsdrivende villig til at vis dig vejen og shoppe med ham 24/7 – hvis du kunne være så heldig at finde ham! Den mere realistiske måde er at lære ved en fejltagelse og ikkat gentagege dine fejl.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Ud over at læse bøger, er der meget viden i tabeller, teknisk analyse og grundlæggende analyse, men i sidste ende at kunne klare dine følelser i stedet for at lade følelser kontrollere dig er nøglen til succes, og det tager tid at udvikle sig og afhænger af, hvilken slags person du er . Begynd med mange handelsværktøjer, indtil vi har testet her og har nok kapital og tilstrækkelig motion til at håndtere dine følelser.

En klassisk fejl for begyndere er at sætte penge på en marginalbaseret konto for at teste alt. “Jeg har ikke noget imod at tabe, når jeg starter.” Nå, det burde være fint! Intet dybere i deres hjerte sætter deres livsbesparelser på en CFD-handelskonto, som ikke betyder at tabe, de gør det for at vinde, og når de ikke sætter dem ned som “læring”.

Hvorfor handler du? De fleste handlende gør det med det endelige mål at tjene penge. Der er dog nogle mennesker, for hvem handel er en fritidsaktivitet, enten bevidst eller ubevidst. Hvise du deltager i markedet for at tjene penge, er det afgørende, at du overvejer at handle som en virksomhed.

Mennesker, der shopper for underholdning eller for at imponere deres kolleger eller venner, vil være heldige nogle gange og måske også tjene penge. Kig ikke på dig selv som en seriøs erhvervsdrivende, hvis du bare leder efter underholdning.

Hvor lang tid tager det at være vellykket? Hvor lang tid tager det nogen at spille klaver? Spørgsmålet er umuligt at besvare, fordi alle vil være forskellige. Jeg tænkte aldrig på de første to års overlevelse. Jeg tænkte på de år, jeg lærte og udviklede, som jeg synes er en mere positiv tilgang. Det siges, at begyndere bliver professionelle aktiemarkedet, når de holder op med at prøve at finde den hellige grad og i stedet fokusere på at kontrollere risikoen.

Alle regler er beregnet til at blive brudt. Tricket er at vide hvornår og hvor sjældent denne regel kan træde i praksis!

Vi håber, at vores artikel om CFD handlare har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *