kontante

Hvor meget af din portefølje skal opbevares som kontanter?

Hvor meget af din portefølje skal opbevares som kontanter? Dette er et vanskeligt problem, da der ikke findes noget enkelt svar for alle, da man blandt andet skal tage hensyn til risikotolerance og tidsperspektiv. En god guide er din evne tiasove.

Hvis du kan sove med dine aktier i din portefølje, er det nok den rigtige kombination for dig.

En regel siger, at din egenkapitalfordeling skal være 100 minus din alder. Det vil sige, at en 32-årig bør have 68% aktier / 32% obligationer, og en 70-årig bør have 30% aktier / 70% obligationer.

Disse procentsatser er ikke bare en grov beregning, men baseret på historisk afkast. Når du er tæt på pension, vil du have flere obligationer, som reducerer den samlede volatilitet i din portefølje.

For nylig har nogle investorer ændret ovenstående kriterier til en endnu mere aggressiv110’s0s” eller endda “120’s” (!). Men hvad skal den ikke-postpartiske del af din aktivfordeling være? Der er stor forskel på 70% aktier -30% kontant og 70% aktier -25% obligationer-5% kontant …

Jeg talte til nogen for nylig, hvem sagde at de havde læst 25% i hver af aktierne, obligationerne, kontanter og råvarer og derefter genopbygge det hvert år, så det altid er 25% for hver enkelt. Jeg er virkelig alt for aktivklasse, men ikke i den andel.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Genopbygning regelmæssigt er afgørende for at øge afkastet og reducere volatiliteten. Uden ombalancering reducerer du de fordele, du håber at opnå ved fordelingen af ​​aktiver. Den faktiske distribution er meget sandsynlig, at den er mindre vigtig end rebalanceringen af ​​disciplinen.

Uanset hvad du beslutter, bruger du altid en masse penge for at udnytte engangsmuligheder, muligheder, som sjældent præsenterer sig selv, men er værd at vente på!

Vi håber, at vores artikel om portefølje skal opbevares som kontanter har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *