Skilling Review 2021

Skilling Trading er en unik skandinavisk-ejet CFD-mægler, der blev lanceret i april 2019. Platformen er let at bruge til begyndere i handel og på samme tid intuitiv for erfarne fagfolk. På Skilling er udvalget af CFD’er enormt med i alt over 800 valutapar, aktier, cryptocurrencies, råvarer og indekser fra Skandinavien og resten af ​​verden.

Der er brugt en masse tid og kræfter på at niche denne CFD-mægler mod det skandinaviske marked. Med både kundeservice og platform på engelsk er Skilling et fremragende alternativ for den danske erhvervsdrivende.  Naturligvis accepterer Skilling også bankoverførsler, Skrill, Neteller, VISA og Mastercard.

Alt i alt er Skilling den perfekte CFD-mægler for enhver, der søger løbende at udvikle deres handelsviden og færdigheder. Med en enorm vifte af internationale og svenske aktiver af forskellige typer er Skilling en fremragende mægler for alle, der ønsker at handle CFD’er med valutaer, cryptocurrencies, indekser, aktier og råvarer. Med Skilling har du muligheden for at placere dig selv på verdens finansielle markeder ved hjælp af en imponerende række CFD’er.

Begynd handel på få minutter med Skilling – Klik her for at åbne en konto.

Gearing

Med en maksimal gearing på 30 og spænd så lavt som 0,1 point for Premium og 0,7 til standardkonti, er Skilling et perfekt alternativ for alle, der leder efter en konkurrencedygtig CFD-mægler tilpasset danske handlende. For dem, der leder efter en større håndtag og ofte handler, kan Skilling tilbyde en større gearing på op til 200 – hvis du opfylder Skilling’s krav baseret på ESMA’s regler.

Sikkerhed og regulering
Skilling Ltd er autoriseret og reguleret af Cypern Securities and Exchange Commission (CySEC) med CIF-licensnummer 357/18. CySEC er en af de førende enheder for finansiel regulering i EU, og dens licens er gyldig i hele Europa. At have en licens fra CySEC betyder, at Skilling følger strenge regler og forskrifter, der er oprettet af EU, såsom at opbevare kundens penge på en separat konto fra virksomhedens penge, der går under betegnelsen adskilte konti.

Gebyrer
Kompetence opkræver meget lave gebyrer på opslag. Gebyret afhænger af det underliggende aktiv og positionens varighed. Gebyrerne er tydeligt trykt i billetkassen for hvert underliggende aktiv og instrument.

Begynd handel på få minutter med Skilling – Klik her for at åbne en konto.

Kryptovalutaer

På Skilling kan du i skrivende stund placere dig via CFD’er i ti forskellige cryptocurrencies med en gearing på 2: 1.

Forex og valutapar
Med mere end 70 forskellige valutapar, der konstant ekspanderer, har Skilling en imponerende rækkevidde for dem, der ønsker at placere sig i valutaer. Som en af de få CFD-mæglere kan Skilling handle i valutapar

Indeks
Med over 15 forskellige indekser fra hele verden er Skilling et fremragende alternativ for alle, der ønsker at handle indekser med CFD’er med generøs gearing.

Råvarer
I skrivende stund kan du via Skilling handle CFD’er i fem aktiver: guld, sølv, olie Wti, Oil Brent og naturgas.

Begynd handel på få minutter med Skilling – Klik her for at åbne en konto.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *