investere i olie nordnet

Investere i olie Nordnet – Læs dette, inden du kommer i gang

Ønsker du at investere i olie Nordnet? Vi har prøvet dette og vil gerne dele vores oplevelser. Først og fremmest er Nordnet primært en online mægler med fokus på aktiehandel og ikke råvarehandel. Olie handles over hele verden i to typer instrumenter, futures og CFD-kontrakter (vi forklarer begge koncepter nedenfor detaljeret). Nordnet leverer ikke nogen af ​​disse instrumenter, hvilket betyder, at de, der ønsker at investere i olie, skal se på andre typer løsninger end det investere i olie nordnet.

De fleste danske forhandlere handler olie gennem CFD eller Contract for Difference, som det står for. CFD’er for olie anses for at være et billigere alternativ til futures trading, da CFD kontrakter kræver mindre købsvolumen sammenlignet med futures/certifikater for olie, normalt kun 1/10 i volumen mod futures. Dette betyder, at CFD’er for olie kræver mindre investeret kapital. I CFD-handel er det endvidere ikke nødvendigt at “rulle” (eller forlænge) en kontrakt.

Se på den forreste mængde for olie
Den første erkendelse er, at terminsvolumen for olie kan give dig et godt overblik over volumen, når du handler med CFD. Da CFD’er til olie er OTC-produkter (Over-the-Counter), er der ingen lydstyrke tilgængelig. Ved at bruge CME-webstedet kan du se mængden af ​​den største månedlige kontrakt hos WTI. Disse oplysninger er ikke tilgængelige, når du vil handle med olie hos Nordnet. Med disse oplysninger kan du se, hvor stærkt momentumet for de seneste olietrends er. Hvis du ser et højt volumen, er momentumet stærkt og naturligvis omvendt.

Klar til at begynde at handle med CFD? Vi anbefaler følgende CFD-mæglere til handel på dansk:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Vinteren kommer
Olieefterspørgsel har en tendens til at hoppe i vintermånederne, og det er selvfølgelig rigtigt, at efterspørgslen efter opvarmning forstærker behovet for energi lige da. Men hvad betyder det i praksis som erhvervsdrivende? Lad os sige, at du har åbnet en olieaflejring, enten lang eller kort, før vinteren. Olieefterspørgsel kan ændre tendensen, når vinteren begynder. Hvordan kan oliedata hjælpe dig?

Igen kan CME-webstedet redde dig. Lad os sige, at du er i august, og oliekontrakterne i november er meget højere. Du er klar over, at der er større sandsynlighed for, at olien stiger i de kommende uger. Hvad hvis prisen er mere eller mindre den samme som en CFD-kontrakt for olie? Det betyder, at der er en lav forventning om stigende olie til den kommende vinter Læs mere om, hvordan man handler her

CFD’er for olie vs. olie terminkontrakt vs. handel med olie i Nordnet
Der er selvfølgelig mange flere nuancer af handel med olie via en CFD, der kan håndteres på den ene side. Læs dog i vores andre artikler for mere indsigt. Kort sagt kan vi imidlertid konkludere, at CFD’er for olie er den smarteste måde at handle med olie for de fleste mennesker og en meget god løsning nu, hvor du ikke kan handle olie gennem futureskontrakter til investere i olie nordnet.

Vi håber, at vores artikel om investere i olie nordnet har givet dig de oplysninger, du har brug for. Det næste naturlige skridt er at se på en af CFD-mæglere, vi kan anbefale for at finde ud af om nogle af deres undervisningsmaterialer for at lære mere om håndtering af gearing:

Capital.com – Vinder af vores kurtage‐test 2020 – Klik her for at læse mere

Skilling – Skandinavisk CFD-mægler med bred vifte – Klik her for at læse mere

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *